Netflix Fatih Terim belgesi ne zaman yayınlanacak? İşte Fatih Terim belgesi fragmanı…

Dizi-film platformu Netflix, birkaç aydır çekimleri devam eden Galatasaray efsanesi Fatih Terim belgeseli için yayın tarihini açıkladı. Yeni belgesel, paylaşılan fragman ile duyuruldu.

featured

Netflix Türkiye, birkaç aydır çekimleri devam eden Fatih Terim belgeseli için beklenen duyuruyu yaptı. Sosyal medya hesaplarından kısa fragman yayınlayan şirket, Fatih Terim belgeseli için çıkış tarihi açıkladı…

Yatırımlarını sürdüren Netflix, Türkiye futbol tarihinde önemli isimler arasında yer alan Fatih Terim için belgesel çekileceğini duyurmuştu. Birkaç aydır çekim sürecindeki belgesel için fragman yayınlandı.

15 EYLÜL’DE GELİYOR

Türkiye futbol tarihinin en önemli isimleri arasında yer alan Fatih Terim için çekilen Netflix belgeselinin 15Eylül tarihinde ekranlara geleceği duyuruldu. Bu merak uyandıran içerik için şu açıklama yapıldı: “Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator… Netflix, yıllar içerisinde kişisel yaşamında farklı roller üstlenirken bir yandan da ulusal ve uluslararası futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Fatih Terim’in efsaneleşmiş kariyerinde, 1996-2022 yıllarına odaklanan Terim belgeselinin ilk tanıtım fragmanını ve görsellerini yayınladı.

Fatih Terim’i bizzat kendisinin anlattığı dört bölümden oluşan belgesel, Türkiye’nin spor alanındaki en önemli figürlerinden birinin bugüne kadar hiç bilinmeyen yönlerini de gün ışığına çıkarıyor. Belgeselin senaryosunu kaleme alan Altuğ Gültan, yönetmen koltuğunu ise Burak Aksoy ile paylaşıyor. Yapımcılığını Goya Entertainment’ın gerçekleştirdiği Terim belgeseli, 15 Eylül’de tüm dünyayla aynı anda Netflix’te.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir