Netflix’ten heyecanlandıran La Casa de Papel paylaşımı! La Casa de Papel 5. sezon tarihi belli oldu mu?

featured

Yayınlandığı 2017 yılında uzunca süre gündemde kalan ve Netflix’in daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayan işlerden biri olan La Casa de Papel, beşinci sezonu ile izleyicisine veda etmeye hazırlanıyor. Başlangıçta iki sezon olarak planlanan fakat çok sevilmesi sonrası pek çok dizi ile aynı kaderi paylaşarak uzatılan serinin son sezonunun çekimleri ise tamamlandı.

Son sezonun çekimleri devam ederken geçtiğimiz haftalarda serinin oyuncuları da final sezonunun setinden görüntüler paylaşmışlardı. 5. sezonun dizinin final sezonu olacağı bilgisi ise geçtiğimiz yaz duyurulmuştu.

“Hırsız olarak başladılar, aile olarak tamamlıyorlar”

Paylaşımda, “Hırsız olarak başladılar, aile olarak tamamlıyorlar. Hikayenin bir parçası olan tüm hayranlara teşekkürler. Ve hikayenin sonu, 5. kısım çekimleri tamamlandı” denildi.

La Casa de Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

“Hırsız olarak başladılar, aile olarak tamamlıyorlar” sözleriyle duyurulan haberde dizinin final sezonunun ne zaman izleyicisi ile buluşacağına dair herhangi bir bilgi verilmedi. Dizinin yaratıcısı Alex Pina ise 5. sezona dair en büyük zorluğun ekibin nasıl dağıtılacağına karar vermek olduğunu söyledi. Neredeyse bir yılı bu soruya cevap arayarak geçirdiklerini ifade eden Pina, bu sorunun ve daha pek çoğunun cevaplarının 5. sezonda saklı olduğuna işaret etti.

La Casa de Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? La Casa de Papel dizisinin 5 sezonuna dair merak edilenler…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir