Netflix sapıklık ve LGBT iğrençliğini iyice abarttı! Küçük çocukların izlediği filmde kadınların öpüşme sahnesine büyük tepki…

Toplumun ahlakına ve geleneklerine aykırı yapımlarıyla tepki çeken Netflix, LGBT sapkınlığını özendirme ve normalleştirme politikasında üstüne düşen alçaklığı fazlasıyla yapıyor. Son olarak küçücük çocuklar için çekilen çizgi filmde kadın kadına çekilen bir sahnede karakterlerin öpüşmesi ve bunu gören diğer karakterlerin de buna destek vererek sevindiği görüntüler, nasıl bir operasyonla karşı karşıya kaldığımızı gözler önüne seriyor…

featured

Netflix, yapımlarıyla dünyaya kendini kabul ettirmeyi başardı. Ancak bu ve bunun gibi projelerin gerçek amaçları, tüm dünyayı tehlikeye sokacak cinsten. Son dönemlerde özellikle LGBT sapkınlığının normalleştirme çalışmalarına büyük destek veren Netflix, iğrenç politikasını iyice abarttı.

Bu kez de çocukların izlediği çizgi filmin bir bölümündeki sahne, izleyenleri adeta çıldırttı. Filmde ormanda konuşan iki kadın, birbirlerine aşklarını itiraf ettikten sonra öpüşmeye başlıyor.

Beymen de iğrençliğe alet oldu! Çocuklara özel skandal LGBT tişörtü

Uzaktan bunu gören bir başka çocuk karakter ile yanındaki kadın karakter de o skandal anlara şahit oluyor. Kadın karakterin, ”İkiniz resmen çift oldunuz” deyip, öpüşen kadınların yanına koştuğu ve çiftin fotoğraflarını çektiği görüldü.

Netflix’te yayınlanan, toplumun ahlakına dinamit koyarak, bozmaya çalışan bu ve bunun gibi yapımlar, LGBT sapkınlığını normalleştirme projesine hizmet ediyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir