Netflix’in yeni dizisi Bir Başkadır başladı! Peki dizinin oyuncuları kim? İşte dizi hakkındaki tüm detaylar…

featured

 

Netflix hesabından paylaşılan yeni dizi Bir Başkadır’ın fragmanı sosyal medya gündeminden düşmüyor. Bu sezon Netflix’te yayınlanacak Türk yapımlarıyla ilgili haberler geçtiğimiz haftaların en çok konuşulan konulardan biriydi. Bir anda sosyal medya gündemine oturan Bir Başkadır konusu ne ve oyuncuları kim?

 

BİR BAŞKADIR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir başkadır fragmanı bir terapist odasında başlıyor. 8 bölümden oluşacak olan dizi, farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul’un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alıyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar.

BİR BAŞKADIR OYUNCULARI KİMLER?

Senaryosunu ve yönetmenliğini Berkun Oya’nın üstlendiği Bir Başkadır’ın oyuncuları arasında Meryem rolüyle Öykü Karayel, Yasin rolüyle Fatih Artman, Ruhiye rolünde Funda Eryiğit, diğer rollerde ise Defne Kayalar, Tülin Özen, Derya Karadaş, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Alican Yücesoy Nesrin Cavadzade, Öner Erkan ve Gökhan Yıkılkan gibi isimler karşımıza çıkıyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir