Kadrosu şampiyonlar ligi gibi! Netflix’in yeni filmi Cici yayında

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, İncinur Daşdemir, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Şevval Balkan ve Yılmaz Erdoğan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Cici adlı film bugün Netflix’de yayına girdi.

featured

Cici, Türkiye’de dijital bir platform için yapılan ilk dizi olan Masum’un senaristi, yayınladığı dönemde çok konuşulan Bir Başkadır’ın yönetmeni Berkun Oya’nın imzasını taşıyor.

Acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir ailenin yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşmasını konu alan Cici’nin senaristliğini ve yönetmenliğini Berkun Oya yapıyor.

Filmde aradan geçen uzun yıllardan sonra gerçekleşen aile buluşmasında bastırılmış duygular ve sırlar ortaya çıktıkça eski yaralar yeniden açılıyor.

Yetenekli oyuncu Funda Eryiğit’de uzun bir aradan sonra Cici ile hayranlarıyla tekrar buluşacak. Eryiğit ekranlara en son Fox TV’nin Son yaz dizisi ile geldi. 26 bölüm süren Son Yaz dizisinden sonra tiyatro sahnesinde hayranlarının karşısına çıkan oyuncu Hazar Ergüçlü ile birlikte Timsah Ateşi adlı oyunda sahneye çıktı.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Netflix için Kül adlı filmi de çeken Funda Eryiğit bu filmde de Son Yaz dizisindeki rol arkadaşı Alperen Duymaz ile partner oldu. Oyuncu şimdi yeni filmiyle Netflix’de hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

CİCİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir aile yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşur. Bastırılmış duygular ve sırlar ortaya çıktıkça eski yaralar yeniden açılır.

CİCİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Cici filminin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Nur Sürer, Olgun Şimşek, İncinur Daşdemir, Okan Yalabık, Olgun Şimşek ve Yılmaz Erdoğan yer alıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir