Nesrin Cavadzade kıskançlık krizine girdi! Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in öpüşme sahnelerine müdahale…

featured

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade’nin, ‘Yasak Elma’ setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı ve şimdilerde evlilik hazırlığı yaptığı Gökhan Alkan’a öpüşme yasağı getirdiği konuşuluyor.

ÖPÜŞMELERİNİ İSTEMEDİ

‘Üç Kuruş’ dizisi ile ekranlara dönen güzel oyuncunun, sevgilisinin rol aldığı ‘Kalp Yarası’ndaki partneri Yağmur Tanrısevsin’le öpüşmesini istemediği ileri sürüldü.

Son bölümlerde ‘Ferit’ karakterini canlandıran Gökhan Alkan ile dizinin ‘Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin’in öpüşme sahnesinin olmadığı da dikkatlerden kaçmadı.

NESRİN CAVADZADE’DEN AÇIKLAMA

Tüm bunların ardından hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklaya yapan Nesrin Cavadzade, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli basın mensupları, bugün hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla okudum. Aylardır bazı yapımların ve bunların üzerinden pr çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendini gündemde tutma çabasına sessiz kaldım ama bugün hem şahsi hayatıma hem meslek etiğime dil uzatacak kadar çizgiyi aşmış olmalarından dolayı bir cevabı hak ettiğine kanaat getirdim.

Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz. Bu kişi sevgilim bile olsa. Benim yaptığım işe kimsenin karışmayacağı gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olum anladım. Darısı anlamayanların başına. Sevgilerimle.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir