Neslihan Atagül’ü çıldırtacak video! Aşkın Tarifi dizisinde partner olan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün samimi halleri tepki çekti

featured

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın tarifi dizisi daha fragmanında olay yaratmış ve Fırat karakterini canlandıran Kadir Doğulu’nun, Naz Soyluer’e hayat veren Serra Arıtürk’ün vücudundan menemeni alıp yediği sahne sosyal medyada gündem olmuştu.

Aşkın Tarifi dizisi daha yayınlanmadan olay oldu! Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün menemen yeme sahnesi gündemde…

Videodaki halleri olay oldu

Pazartesi günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinin başrol oyuncuları Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu önceki gün canlı yayın açarak merak edilen soruları yanıtladı.

Dizide birbirini seven ancak kavuşamayan iki genci oynayan çiftin, canlı yayındaki samimi halleri sevenlerini kızdırdı.

“Kadir’e evli olduğu hatırlatılmalı”

Çiftin canlı yayında romantik bir müzik eşliğinde birbirine bakması ve yakınlaşması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Kendisi gibi oyuncu Neslihan Atagül ile evli olan Doğulu’nun bu hallerini gören sosyal medya kullanıcıları “Evli olduğu hatırlatılmalı” gibi yorumlar yaptı.

Canlı yayını izlerken ikili arasındaki samimiyetten rahatsız olan şarkıcı Çağla da sosyal medya hesabından tepki göstererek “Bu ne evli adam dizi dışında aşık aşık hareketler. Sırf izlensin diye ben sinir oldum şu an ne oldu büyük aşkına bel böceklerine” dedi.

İşte o video:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir