Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu yatağa girdi, çılgın pozlar paylaştı

Fatih Harbiye dizisinde tanışan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, 2016 yılında dünya evine girmişti. Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını haykıran ikilinin yatak pozları olay oldu.

featured

Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir ekranlardan uzak olan Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile birlikte rol aldığı Gecenin Ucunda dizisi ile ekranlara döndü.

Instagram hesabından zaman zaman sette çekilmiş karelerini takipçileriyle paylaşan çift, her fırsatta birbirlerine duydukları aşkı gözler önüne seriyor.

Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını haykıran ikili objektif karşısına geçti.

 

KADİR VE NESLİHAN’DAN YATAK POZU

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül’e yatakta poz verdi.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun yatak pozları sosyal medyayı salladı.

Öte yandan Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti, geçtiğimiz gece 10’uncu yılını kutlayan bir derginin düzenlediği etkinliğe katılmıştı.

Ünlü isimlerin akın ettiği gecede boy gösteren ikili, rol aldıkları projelerle ilgili konuşmuştu.

NESLİHAN BENİM VAROLUŞ SEBEBİM

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadir Doğulu; ‘Neslihan benim varoluş sebebim. Onun içinde yananı ve arzu ettiğini göstermeye çalışması benim hayat gayem oldu. Umarım bu herkes tarafından fark edilir’ dedi.

Kendisine yöneltilen, ‘Kadir Bey, ilerleyen zamanda bir şiir kitabı yazmak ister misiniz?’ sorusuna Doğulu; ‘Neslihan yazdırmaya devam ederse olur. Çünkü o benim ilham kaynağım’ ifadelerini kullandı.

Bir dönem ‘Geçirgen bağırsak sendromu’ hastalığına yakalanan Neslihan Atagül, zor günleri atlatarak sağlığına kavuştu. Neslihan Atagül’ün dönüşü muhteşem oldu.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden olan Neslihan Atagül’ü Instagram’da 13.6 milyon kişi takip ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir