Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar sessizliğini bozdu! İşte Ece Ronay’ın taciz ifşaları hakkındaki ilk yorumu…

featured

‘Karpuz’ isimli şarkısı ile adını duyuran sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in mesajlarını ifşa etmişti.

Ece Ronay, ayrıca ünlü şovmenin kendisine gönderdiği, “Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum.” şeklindeki mesajını da yayınlamıştı. Erbil, hakkında ortaya atılan bu iddiaları yalanladı.

64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’den fenomen Ece Ronay’a iğrenç mesajlar: “Memelerini açıp…”

“AÇIKLAMASI BENİ MUTLU ETTİ”

Bütün bu yaşananların ardından Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar’dan konu hakkında ilk açıklama geldi. Snob Magazin’in haberine göre Nergis Kumbasar, “Mehmet Ali kamuoyundan özür diledi. Bundan sonra sosyal medyadan yürümeyeceğini söyledi. Son açıklaması beni de mutlu etti. Konu kapandı bence” dedi.

Kızı Yasmin Erbil hakkında da konuşan Kumbasar, “Yasmin’in oyunculuğunu çok beğeniyorum. Zaten Londra’da eğitim aldı. Çalıştığı bir oyuncu koçu var” dedi.

Tacize uğradım diyen Ece Ronay’ın pislikleri gün yüzüne çıkıyor! Polise küfür, PKK’ya övgü…

“BU OLAYIN MUHATABI BEN DEĞİLİM” DEMİŞTİ

Nergis Kumbasar’a geçtiğimiz hafta 1989–1996 yılları arasında evli kaldığı eski eşinin klibinde rol aldığı Ece Ronay’ı taciz ettiği yönündeki iddialar sorulmuştu.

Konuşmak istemediğini ifade eden Kumbasar, “Bana Mehmet Ali Erbil ile ilgili soru sormayın. Bu olayın muhatabı ben değilim. Bana benim işimle ilgili soru sorun.” demişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir