Alkol içmekten ayakta duramayan Nejat İşler tercihini terörden yana kullandı! Cumhurbaşkanı adayları tepki çekti

Ünlü oyuncu Nejat İşler, attığı bir tweetle cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Terörden yargılanan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ‘’Devlet katil’’ diyen Canan Kaftancıoğlu ve Sol Partili Alper Taş’ı aday gösterdiği paylaşımı tepki çeken İşler, tweetini silmek zorunda kaldı…

featured

Geçtiğimiz aylarda zil zurna sarhoş olarak ayakta durmakta güçlük çektiği görüntüleri ortaya çıkan oyuncu Nejat İşler, Twitter’da yaptığı bir paylaşımla takipçilerini kızdırdı.

İşler, 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olarak hali hazırda terörden hapis yatan HDP’li Selahattin Demirtaş’ı aday gösterdi.

Nejat İşler, söz konusu paylaşımında şunları yazdı:

“Memleketinin insanlarından korkanlardan olmayın! Al sana ilk 3 cumhurbaşkanı adayım: Canan Kaftancıoğlu, Alper Taş, Selahattin Demirtaş. Zoruna giden böbrek taşlarına baktırsın.”

Nejat İşler’in içler acısı hâli gündem oldu! 

SOSYAL MEDYA KULLANICILARININ TEPKİSİNİ ÇEKTİ

İşler paylaşımı sonrası hesaplardan tepkiler de alınca paylaşımını sildi ve “Ulan, bu civciv beni koruyor mu, engelliyor mu bilemedim. laf yetiştirmek için yazdıklarımı silmem gerekiyor. vatanını seven her ruha selam olsun” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir