Nedim Şener: “Şehit polisin eyleminden sorumlu olan kişi belediyenin personel bürosunda çalışıyor”

featured

Katildığı bir canlı yayında, İBB kadrosunda bulunan terör örgütü iltisaklı kişiler hakkında konuşan gazeteci Nedim Şener çok sert ifadeler kullandı.

“LÜTFEN AKILLARINI BAŞLARINA ALSINLAR”

Terör örgütünün sempatizanları dibimizde belediye binalarında görev yapıyor artık. İş kopmuş. Siyaset yapacağız, HDP’lilerin oylarını alacağız diye verilmedik taviz bırakılmadı.” ifadesini kullanan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şehit polisin eyleminden sorumlu olan kişi belediyenin personel bürosunda çalışıyor. Bunlar kabul edilebilir şeyler mi? Bu siyasetle falan açıklanmaz. Bu gaflet de değil, bilgisizlikten kaynaklı bir şey de değil. Bu doğrudan ihanete giriyor artık. Nasıl kamufle etmeye kalkarlarsa kalksınlar başaramazlar. Lütfen akıllarını başlarına alsınlar iş çok tehlikeli noktaya geliyor.

Belediye başkanı çıkıp ‘Niye tutulamadılar’ diyor. Kılıçdaroğlu bunu niye yapıyor? Kaftancıoğlu bu işin neresinde? İmamoğlu neyi amaçlıyor?”

“ÖCALAN KÜRT DÜŞMANIDIR”

Şener, sözlerinin devamında “PKK önce Kürtleri öldürmüştür. Türkiye’de de Suriye’de de alan temizliği yapmıştı. Çünkü Öcalan’ın taktiği bu. Kürt düşmanıdır o. Ben hayatımda hiçbir Kürde zarar vermedim. Hiçbir laf etmedim. Ama en çok Kürtleri en çok aşağılayan en çok Kürt öldüren adamdır o. Hamile kadınlarının ölüm talimatını vermiş, canlı canlı evlerinin önünde ateşlerde yakmıştır ve o şerefsizin adını HDP isimli terör örgütü yuvası olmuş kongresinde marş diye söyletiyorlar” diye konuştu.

Şener açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

“Ya insan der ki bir dakika ben de Kürdüm PKK benim köylümü de öldürdü en çok Kürtleri öldürdü benim köylümü öldürdü komşu köylümü öldürdü. Benim akrabamı öldürdü kim verdi bunun talimatını Öcalan. Ben şimdi Öcalan’ı öven marş söylüyorum. hiç mi izzeti nefis yok ya İnsan bir düşünür. Neyi savunuyorsunuz? Bak hocam bunu bu kadar ağır konuşmamın nedeni benim ömrüm boyunca tanıdığım siyaseten tanıdığım yegane parti CHP olmuştur. Biz eğer azıcık şu ülkede bir şeyler söyleyebiliyorsak onun o kurucu felsefesinden aldığımız cesarettir. Ama Atatürk’ün kurduğu felsefeden bahsediyorum. Yani Gençliğe Hitabe’de yazdığı gibi gaflet delalet ihanet içinde olmadan tek başına da kalsan ülken için savaşacaksın talimatından alıyoruz biz gücümüzü. Ve ben koskoca bir CHP’nin Kılıçdaroğlu yönetiminde olan son şu virajda bu kadar dökülmesini bu kadar ağır HDP’yi PKK’lılardan beter savunur hale gelmeleri korkunç bir şey.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir