Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Necati Özkan: ‘Fark kapandı, altılı masa kaybedebilir’

Geçtiğimiz günlerde altılı masaya çağrısıyla dikkatleri üzerine çeken İmamoğlu'nun bu kez de danışmanı "iktidarın kazanmaya yaklaştığını" öne sürdü. "6'lı masanın liderleri çok özenli çalışmalı" diyen İmamoğlu'nun danışmanı Necati Özkan da benzer bir çıkışa imza attı.

featured

Millet İttifakı olarak yoluna devam eden altılı masada adaylık için en çok dillendirilen isimler geldiğimiz noktada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu. İYİ Parti’nin İmamoğlu’nu desteklediği de hâkim olan görüşler arasında. Bu bağlamda İmamoğlu’nun aday olup olmayacağı hala merak edilirken siyasi ve stratejik danışmanı Necati Özkan’ın açıklamaları dikkat çekti.

Benzer Haberler
aksener-imamoglu
Ekrem İmamoğlu’nun şehir gezilerini İYİ Partili Buğra Kavuncu mu organize ediyor?
kemal-kilicdaroglu-turbe
Ekrem İmamoğlu’nun Cuma namazı şovunun ardından Kemal Kılıçdaroğlu çıtayı yükseltti: Türbede basın toplantısı…
ilhan-kesici-kimdir
Ekrem İmamoğlu’ndan umudu kesen Meral Akşener’in yeni adayı İlhan Kesici
imamoglu-namaz-afisi
Ekrem İmamoğlu’ndan tepki çeken afiş! Cuma namazını reklam panosuna astırdı

‘İKTİDAR KAZANAMAZ, MUHALEFET KAYBEDEBİLİR’

Özkan, daktilo1984’e verdiği röportajda seçim gündemini değerlendirirken “İktidarın kazanabileceğini değil, ama muhalefetin kaybedebileceğini düşünüyorum” şeklinde ses getirecek bir açıklama yaptı.

‘FARK BÜYÜK ÖLÇÜDE KAPANDI, KAZANMAYA YAKLAŞTI’

Açıklamalarında “Bugün geldiğimiz noktaya baktığımda iktidarın kazanmış olduğunu söyleyemeyiz” ifadelerine yer veren Özkan şöyle devam etti:

“Ama aradaki farkı büyük ölçüde kapattığını ve kazanmaya yaklaştığını söyleyebiliriz. Bundan sonra muhalefetin asla ve asla hata yapmaması lazım. Asla zamanı boşa harcamaması lazım. Ve oyunu değiştirecek bir ileri oyuncuyu oyuna sürebilmesi lazım.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir