Naz Elmas’ın sütyensiz denize girmesi sosyal medyayı salladı!

featured

Sık sık fotoğraflarına yaptığı photoshopların ortaya çıkmasıyla gündem olan Naz Elmas, bu sefer de eşiyle verdiği pozla adından söz ettirdi.

İş insanı eşi Erol Özmandıracı ile Muğla’da tatil yapan oyuncu Naz Elmas sosyal medyada yine gündem oldu. Naz Elmas sütyensiz bir body ile denize girince olanlar oldu.

İşlere kısa bir ara veren Erol Özmandıracı ve Naz Elmas hafta sonu tatili için Göcek’i tercih etti. Şubat ayının sonunda denize giren çift yaptıkları paylaşımlarla takipçilerini şaşırttı. Göcek’te tekneleriyle eğlenceli anlar geçiren Özmandıracı, çekilen kareleri de “Şubat’ta Göcek başkadır. Çok soğuk ama bize ne…” notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ünlü iş insanının paylaşımında eşinin sütyensiz halleri de dikkat çekti. Sık sık fotoğraflarda kendini ince göstermeye çalışan Elmas, bir karede eşinin kucağında poz verdi. Elmas, sosyal medya hesabından da peş peşe siyah elbiseli pozlarını paylaştı. Oyuncunun Instagram hesabının yayınladığı bir fotoğrafta kollarını inceltmesi de dikkatlerden kaçmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir