Survivor Nagihan Karadere’nin mayolu pozuna Turabi Çamkıran kayıtsız kalamadı

Survivor'daki performansıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nagihan Karadere, sosyal medyadan art arda mayolu pozlarını paylaştı. Karadere'nin pozları karşısında sessiz kalamayan eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, yorumlara nazar boncuğu emojileri koydu.

featured

Milli atlet Nagihan Karadere, 3. kez katıldığı Survivor’da finale kalamadan elendi. Elendikte sonra “Bu sonucu hak etmedik” yorumunda bulunan Karadere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

MAYOLU POZLARINI PAYLAŞTI

Instagram’da 717 bin takipçisi bulunan Nagihan Karadere, tatilinden kareleri de sık sık paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü isim son olarak renkli mayosuyla iskelede verdiği pozları paylaştı. Karadere’nin “Mis bir gün” notuyla yaptığı paylaşım kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Survivor Nagihan Karadere bikinili kareleriyle mest etti!

TURABİ’DEN YORUM GECİKMEDİ

İki kere Survivor’da şampiyon olan Turabi Çamkıran, Nagihan’ın mayolu pozlarına yorumsuz kalamadı. Çamkıran, paylaşımına yorum yaparak naza boncuğu emojileri koydu. Geçtiğimiz günlerde Karadere ile tatil yapan Demet Akalın ise paylaşıma “Yakıyor yakıyor” yorumunu yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir