Nagehan Alçı çağrı yaptı, Mansur Yavaş Canan Kaftancıoğlu hakkında tweet attı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile verdiği fotoğrafla İmamoğlu'nu adeta bitiren Nagehan Alçı, bu kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yaptığı çağrıyla gündemde. Alçı, "Kaftancıoğlu hapse girmek üzere. Yine mi susacaksınız sayın Yavaş?" dedikten kısa süre sonra Mansur Yavaş, Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu hakkındaki verdiği karara tepki gösteren tweet attı.

featured

Gazeteci Nagehan Alçı’nın çağrısı sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Canan Kaftancıoğlu’na destek tweeti attı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun otobüsündeki fotoğrafla gündeme gelen HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, Canan Kaftancıoğlu’na verilen hapis cezasına ilişkin destek açıklaması yaptı. Alçı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da seslenerek ‘Kaftancıoğlu hapse girmek üzere. Yine mi susacaksınız sayın Yavaş?” diye sordu.

Alçı, paylaştığı tweette ‘Canan Kaftancıoğlu’na bu yapılan hukuk cinayetidir. Fikirlerinden ötürü bir siyasetçiye hapis, siyasi yasak. Bu rezaleti kabul etmiyorum. Tüm muhalefet tabanı 10 gündür beni linç ediyor olsa da ben demokrat tavrımdan milim taviz vermiyorum. Tüm kalbimle Canan Hanım’ın yanındayım’ dedi.

Alçı, sonraki paylaşımlarında Ümit Özdağ ve Mansur Yavaş’a da seslenerek “sessiz mi kalacaksınız?” diye sordu.

Nagehan Alçı’nın bu çağrısından kısa süre sonra Mansur Yavaş, Twitter’dan bir mesaj paylaştı.

Yavaş, “Bir saat adaletle hükmetmek, bin sene ibadet etmekten daha hayırlıdır. Sayın Canan Kaftancıoğlu’na verilen karar vicdanlarda hukukun değişmez evrensel ilkeleriyle değil, maalesef siyasetle yer etti. Hukuk haktır. Gençlerimize bırakacağımız en büyük miras adaletle hükmetmektir.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir