Naci Görür’den Kağıthane depremi ile ilgili flaş açıklama

Prof. Naci Görür sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kandilli Rasathanesi tarafından gece 03.15'te gerçekleştiği açıklanan İstanbul Kağıthane merkezli deprem hakkında açıklama yapan Prof. Naci Görür, "Öyle bir deprem olmadı" dedi. Görür, daha sonra verilere deprem verilerine ulaştığını söyledi ve özür diledi.

featured

Prof. Naci Görür sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kandilli Rasathanesi tarafından gece 03.15’te gerçekleştiği açıklanan İstanbul Kağıthane merkezli deprem hakkında açıklama yapan Prof. Naci Görür, “Öyle bir deprem olmadı” dedi.

Kandilli Rasathanesi’nin sabaha karşı 03.15 sıralarında gerçekleştiğini duyurduğu İstanbul Kağıthane merkezli 3.1 büyüklüğündeki depremle ilgili Prof. Naci Görür’den son dakika açıklaması geldi.

Öyle bir depremin olmadığını savunan Prof. Naci Görür, “Marmara (İstanbul) yöresinde sadece bir deprem var, o da 1,5 Kumburgaz fayında ve avcılar açıklarında” ifadelerini kullandı.

Prof. Görür’ün paylaşımı şöyle: “Arkadaşlar, benim kayıtlarımda dün olan Sıtma-Laçin/Çorum depreminden şu ana kadar Marmara (İstanbul) yöresinde sadece bir deprem var, o da 1,5 Kumburgaz fayında ve avcılar açıklarında. Olması çok doğal ve üzerinde durulması gereksiz. Öyle, karada ve Kağıthane’de bir deprem yok.”

GÖRÜR: VERİLERE ULAŞTIM, ÖZÜR DİLERİM

Görür, daha sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Arkadaşlar, özür dilerim, Kağıthane deprem verisine ulaştım. Bu konuda düşüncemi biraz araştırdıktan sonra sizlerle paylaşacağım” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir