Müzmin muhalefetin kini dinmek bilmiyor! Asistan doktor tesettürlü kadınlara nefret kustu

Türkiye bir kez daha "Recep Tayyip Erdoğan" dedi. Bunu hazmedemeyen müzmin muhlafet ise önüne gelene kin kusuyor. Asistan Doktor Özgün Kaleoğlu, tesettürlü kadınları hedef alarak "Peçeli teyzelerden illallah ettim." dedi.

featured

Türkiye, geçtiğimiz gün bir kez daha sandık başına gitti.  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından sandıktan yeniden Recep Tayyip Erdoğan çıktı.

Öte yandan muhalif seçmen, Erdoğan’ın yeniden kazanmasını kabullenemeyerek bu duruma olan tepkilerinin dozajını artırdı.

TESETTÜRLÜ KADINLARA NEFRET KUSTU

Bu kez de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimi Asistan Doktoru Özgün Kaleoğlu, seçim sonuçları sonrası sosyal medya üzerinden tesettürlü kadınlara nefret kustu.

“PEÇELİ TEYZELERDEN İLLALLAH ETTİM”

Asistan Doktor sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Kusura bakmayın ama benim etrafımda görmek istediğim bu mesela bu temiz yüzler bu kılık bu kıyafet.

Her gün muayene ettiğim peçeli teyzelerden illallah ettim ve bugün her şeyden de nefret ettim. Kutuplaşmaksa ben de kutuplaştım artık tahammülsüzüm size. 

Görüşüm aynı olmadığı insanlarla lüzum olmadığı sürece muhatap olmak istemiyorum artık ve burada da takipten çıkıyorum yeterince etrafımda var burada görmeyeyim beri.”

İNCELEME BAŞLATILDI

Kaleoğlu’nun seçim sonuçları sonrası sosyal medya üzerinden tesettürlü kadınlarına yönelik yaptığı tepki çeken paylaşımın ardından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir