Müzisyen Onur Şener cinayeti ile ilgili 3 yeni gelişme! Kameralara el konuldu…

Onur Şener, 'istek şarkı' kavgasında vahşice öldürüldü. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Şener'in öldürülmesi konusunda adli kontrolle serbest kalan Gözde G. ile Jale E. hakkındaki karara tutuklanmaları talebiyle yaptığı itiraz reddedildi. Mekanın önündeki kameraların kayıt yapmadığı ortaya çıktı. Bölgedeki kameralara da el konduğu öne sürüldü.

featured

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gözde G. ile Jale E.’nin adli kontrolle serbest bırakılması kadarına itiraz etti. Tutuklanmalarına yönelik talep reddedilirken, savcılık, olayın yaşandığı mekanın kameralarının çalışmadığının tespiti üzerine, detaylı incelenmesi için Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına gönderdi.

Savcılık kameraların çalışmamasının sistem arızasından mı yoksa olaydan sonra fiziki bir müdahale sonucu mu gerçekleştiğini araştırırken, çevredeki olay yerini gören güvenlik kameralarının da kayıtlarına el koydu.

DOKU ÖRNEKLERİ KARŞILAŞTIRILACAK

İlker Karakaş, Ali Gündüz, Semih Soyalp, Jale E. ile Gözde G.’den alınan saç ve tırnaklardan alınan DNA örnekleri de maktulün doku örnekleriyle karşılaştırılması için ilgili kurumlara müzekkere yazılarak suçta kullanılan bardaktaki parmak izinin tespiti için Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığına talimat verildi.

NE OLMUŞTU?

İstek şarkı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavganın, karaoke sırasında şüpheli İlker Karaaslan’ın, karaoke yapan Onur Şener’in yanına giderek şarkıyı mırıldandığı, bu sırada Şener’in ‘siz söyleyin’ demesi üzerine Karaaslan’ın ‘sesim kötü’ cevabını vermesi üzerine tartışmanın başladığı ortaya çıktı.

İlker Karaaslan emniyette verdiği ifadesinde, sahnede olan Onur Şener’in yanına giderek söylediği şarkıya eşlik ettiğini Şener’in ‘siz söyleyin’ demesi üzerine tartışma başladığını söyledi.

Karaaslan, “Karaoke şeklinde fonda müzik çalıyordu. Ben de şarkıya eşlik etmek için sahneye yaklaştım ve şarkıyı söylemeleri için teşvik etmek amacıyla sözlerini mırıldandım.

Semih de bu esnada yanımdaydı, tanımadığım kadınlardan biri mikrofonu uzattı ‘Al o zaman şarkıyı sen söyle’ dedi.

Ben de ‘Sesim kötü, siz söyleyin eşlik ederim’ dedim. Onur Şener de hakaret ederek ‘Şarkıyı söylemiyorsan git’ dedi” ifadelerini kullandı.

Karaaslan ne olduğunu anlamadığını, bu sırada Şener’in ayağa kalkarak küfür etmeye devam ettiğini söyleyerek, “Semih’e ‘hadi gidelim buranın tadı kaçtı’ dedim. Semih’le masamıza dönerken Onur peşimizden gelerek küfür ve hakarete devam etti.

Gözde ile Jale araya girdi. Onur kızlara hitaben ‘ne işi var bu varoşların burada’ dedi. Biz olay büyümesin diye bardaklarımızı alarak dışarı çıktık.

Yanımıza çalışan bir erkek geldi ona yapılanların terbiyesizlik olduğunu anlattım. O da hak verdi ve mekan adına özür diledi. Arkadaşlarımla olduğumuz sırada Onur üzerimize doğru küfür ve hakaret ederek geldi.

Kızlara saldıracağını düşündüğüm için elimdeki bardağı Onur’a doğru savurdum. Bardağın çarpıp çarpmadığını hatırlamıyorum” diye konuştu.

Onur Şener’in ölümünde yargısız infaz mı yapıldı? Emniyet ve savcılık ifadeleri ortaya çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir