CHP’li İBB’den büyük rezillik! Müze Gazhane’deki tepki çeken duvar görselleri kaldırıldı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Kadıköy'de açılan Müze Gazhane'ye resmedilen tepki çeken duvar görselleri kaldırıldı. Kamuya açık, çocukların da girdiği alanda sergilenen malum rezil çizimin bugüne kadar Müze Gazhane’de olduğunu vurgulayan AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, ''Az önce yerinde kontrol ettik, “tepkiler üzerine” çizimi kaldırmışlar. Darısı kirli zihniyetlerinin başına" ifadelerini kullandı.

featured

İBB tarafından açılan Müze Gazhane‘ye resmedilen sözde “sanat eseri” duvar görsellerinin İBB ekipleri tarafından gelen tepkiler üzerine kaldırıldığı ortaya çıktı.

Sözde sanat eserinin üzerinde yer alan figürlerin kamuya açık, çocukların da görebileceği bir alanda olması sosyal medyada yoğun tepkilere neden olmuş ve duvar resimlerinin kaldırılması istenmişti.

“DARISI KİRLİ ZİHNİYETLERİNİN BAŞINA”

AK Parti İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kamuya açık, çocukların da girdiği alanda sergilenen malum rezil çizim bugüne kadar Müze Gazhane’deydi. Az önce yerinde kontrol ettik, “tepkiler üzerine” çizimi kaldırmışlar. Darısı kirli zihniyetlerinin başına…” dedi.

“KİM İZİN VERDİ?”

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur da bugün sosyal medya hesabından, İBB Beyaz Masa ekiplerini etiketleyerek, “Bu sözümona sanat eserinin adı nedir? Kim hangi sebeple yapılmasına izin verdi? Kime yaptırıldı? Ne kadar para ödendi? Cevap vereceğinizi sanmıyorum ama yine de soralım.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir