Müstehcen görüntüleri başını yaktı! Instagram Madonna’ya yasak getirdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna’nın Instagram’da canlı yayın yapması, müstehcen görüntüler paylaştığı gerekçesiyle yasaklandı.

featured

Instagram, Madonna‘ya canlı yayın yasağı getirdi.

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Madonna’nın canlı yayın yapmasına, Instagram’ın kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yasak getirildi. ‘Pop müziğin kraliçesi’ olarak anılan 63 yaşındaki ünlü yıldız, Instagram’daki 18 milyon takipçisine yasağı açıklarken, “Çok garipler. Yasağı devreye koyarken neden bana bir gerekçe sunmuyorlar? Neden hakkımda bu kadar gizemli davranıyorlar? Bunlar bilgisayarın içindeki bürokrasi gibiler. Sansürcülere biat ediyorum” diyerek tepki gösterdi.

Madonna NFT için soyundu! Üç boyutlu vajinasını açık artırma ile satıyor

Geçen yıl da kurum tarafından şarkıcının çıplak fotoğrafları Instagram’dan silinmişti. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabında ‘topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle’ kaldırılan fotoğraflarını düzenledikten sonra yeniden yüklemiş, Instagram’ı cinsiyetçi politikalara sahip olmakla suçlamıştı.

Ünlü şarkıcı, “Sanki bir kadının anatomisinin cinselleştirilebilecek tek parçası buymuş gibi. Bebeği besleyen göğüs ucu! Bir erkeğin göğüs ucu erotik olarak deneyimlenemez mi?” demişti.

Madonna, Instagram’da popo ve göğüs şov yaptı! Dünyayı sarsan pozlar…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir