Mustafa Yeneroğlu’nun provokasyonuyla ilgili yeni görüntüler! Polis amirine hem taciz hem saldırı

DEVA Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun Ankara'da Somalilere ait bir restoranın önünde polis amiri ile yaşadığı tartışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Video kaydında, Yeneroğlu'nun tartışma öncesinde polis amirini sözleriyle taciz ettiği ve polise fiziki saldırıda bulunduğu görülüyor.

featured

Geçtiğimiz günlerde Ankara’daki bir restoranın önündeki tartışmada polislerin kendisine küfür ettiğini savunarak ortalığı ayağa kaldıran DEVA Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu‘nun polisi taciz ettiği ve fiziki saldırıda bulunduğu görüntüler ortaya çıktı.

Yeneroğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara Kızılay’da bulunan ve Somalilere ait restoran tabelasına haksız gerekçe ile müdahale edildiği yalanını söyleyerek, provokasyona kalkışmıştı.

Polis düşmanı DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, FOX TV’de DHKP-C’lilerin haklarını savundu

Polisle de tartışarak şov yapan Yeneroğlu, Somalilere ırkçılık yapıldığını savunmuş ve polislerin kendisine hakaret ettiğini iddia etmişti.

O gün yaşananlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Video kaydında, Yeneroğlu’nun tartışma öncesinde polis amirini sözleriyle taciz ettiği ardından da polise fiziki saldırıda bulunduğu görülüyor.

Göç İdaresi’nden Mustafa Yeneroğlu’nun provokasyon girişimine dair açıklama

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir