Mustafa Cengiz ve Galatasaray’a büyük kumpas! Fatih Terim-Burak Elmas ortak liste mi çıkarıyor? Bu sezon sabote mi edildi?

featured

22 Mayıs’ta yapılması planlanan Galatasaray başkanlık seçimlerinde adaylığını açıklayan ilk isim olan Burak Elmas‘ın arkasında Fatih Terim’in olduğu; Fatih Terim’in pek çok kongre üyesine ve camianın önde gelen isimlerine Burak Elmas’ın desteklenmesi konusunda ricada bulunduğu söyleniyor… Fatih Terim ve Burak Elmas ikilisinin Galatasaray Başkanlığını Mustafa Cengiz’den almak için uzun zamandır birlikte çalıştıkları iddia ediliyor.

Bugün Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in “Galatasaray’a ait bedava uçakla bir ABD’ye gidiyor, bir Bodrum’a” diyerek açık açık Fatih Terim’i hedef almasının arkasında Fatih Terim-Burak Elmas ikilisinin Galatasaray Başkanlığı projesinin deşifre olması yatıyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, futbolcuların ve takımın disiplinsizliğinden dert yanarak Fatih Terim’in başında olduğu teknik ekibi çalışmamakla suçlamıştı.

Kulislerde Fatih Terim’in Galatasaray Başkanlığı hedefine ulaşmak için bu sezonu heba ettiği konuşulurken, Burak Elmas’tan ise Fatih Terim’i savunan açıklamalar bugün peş peşe geldi: “Yönetimiyle beraber çalışan bir futbol şubesi yok. Dışarıdan saldırı geldiğinde görevi olmamasına rağmen teknik direktör Fatih Terim’in reaksiyon göstermesi gerektiğini görüyoruz. Sadece bir yöneticiye, bir teknik adam indirgenemez.” 

Burak Elmas başka bir açıklamasında ise “1 seneye yakındır Galatasaray’ın bu durumunu çözmek adına çalışmalara başladık. Paydaş olacak insanlarla görüştük. Bu bir iktidar mücadelesi değil. Potansiyel başkanlıkta adı geçenleri çözümün parçası olması için davet ettim.” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim ve Burak Elmas tarafından başlatılan “Galatasaray başkanlığını ele geçirme” planının deşifre olması üzerine Fatih Terim’e “takımı sabote etme” Burak Elmas’a ise kayınpederi Faruk Süren’in 12 milyon dolarlık maketi üzerinden yüklendi.

Mustafa Cengiz, Fatih Terim ve futbolcuları topa tuttu: “Donk’un seks partilerinden bıktık!”

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir