Mustafa Cengiz: “Fatih Terim ile yola devam etmeyi düşünmüyorum”

featured

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’den flaş açıklamalar geldi. Türk Telekom Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyen Cengiz, gündeme dair açıklamalarda bulunurken düzenlenecek seçim ve teknik direktör Fatih Terim’le ilgili gündem yaratan ifadeler kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den zehir zemberek açıklamalar: “Fatih Terim kendini başkan üstü görüyor”

İşte Cengiz’in başkanlık adaylığı ve Fatih Terim’le ilgili sözleri:

“Seçimde aday olmayacağım. Benim yönetimimden birisi aday olursa, onu destekleyeceğim.

Ben Abdürrahim Beye, Yusuf Beye ve Kaan Beye adaylık teklif ettim ama hayır dediler. Sizin önünüzde bir kez daha teklif ediyorum. Bu seçimde aday olmalarını istiyorum

Mevcut adayların Galatasaray’a zarar verme tehlikesini, yeterli olmama tehlikesini görürsem ve taraftardan mutlak destek görürsem, adaylık kararımı yeniden değerlendireceğim.

Ben ayın 1’i itibarıyla Fatih Hoca’yla devam etmeyi düşünmüyorum. Ayın 1’inde yasal olarak görev sürem doluyor. Devletin uzattığı dönemlerde, bir kişi bile kalsa yönetimde, görev devam ediyor. Kanun açık. Kayyum atanmıyor, bunu da öğrendik içimiz rahatladı.

Ben hocayı arıyorum, ‘Şunu dedin mi?’ diye soruyorum. Sana hakaret etmişsem direkt ara bana sor. Siz hem yargıç, hem savcı, bir de üstüne basın sözcüsü olursanız olmaz.

Yapma be sevgili hocam. Bir kere eve geçmiş olsun dilemeye gelmedin. Oğlumu aradın ettin, hep ‘Onun için oynayacağız’ dedin, 8 kere yenildik. Ben de dedim ki ‘Benim için oynamasın, söyle’ dedim.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir