Yörük kızı Müslüme Yağal’ı kim öldürdü? Korkunç iddialar…

featured

Ölümüyle Türkiye’yi yasa boğan Yörük kızı Müslüme’nin nasıl ve neden öldüğü merak konusu oldu.

Mersin Gülnar’da Yörük ailenin 3 yaşındaki kızı Müslüme’nin çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kaybolması sonucu başlatılan arama çalışmalarının 10. gününde acı haber geldi. Arama çalışmalarına katılan ekipler, dün öğlende küçük kızın cansız bedenine ulaştı.

Yörük kızı Müslüme Yağal’dan acı haber! Cansız bedeni bulundu…

7 KM UZAKLIKTA DAĞ TEPESİNDE BULUNDU

Müslüme’nin cesedi çadırdan 7-8 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu. Küçük kızın cesedinin bulunduğu ormanlık bölge görüntülenirken, bölgenin yoğun ağaçlık alandan oluştuğu görüldü.

“ORAYA KADAR YÜRÜYECEĞİNE HİÇ UMUDUMUZ YOK”

Acı haberi alan Müslüme’nin ailesi bulundukları çadırda gözyaşlarına boğuldu. Torunuyla aynı ismi taşıyan anneanne Müslüme Yağal, torununun o bölgeye kadar yürüyemeyeceğini belirterek, “Oraya kadar yürüyeceğine hiç umudumuz yok. Ben Karaman’da oturuyorum, buraları çok bilmem. Çocuğumuzun incelenmesini istiyoruz. Acı haberler geldi, ciğerlerimize oturdu” dedi.

ORAYA NASIL GİTTİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Müslüme’nin cesedinin bulunduğu bölgeye giden yollar ve patikalar, komandolar tarafından kapatılırken, jandarma, baba Mehmet Yağal’ın, kızının kayıp olduğu dönemde “Husumetlilerimiz var” açıklamasını da dikkate alarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir