10 gün sonra acı haber geldi… İşte Müslüme Yağal’ın cansız bedeninin bulunduğu bölge!

featured

Mersin’in Gülnar ilçesinde, 10 Kasım’da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın cesedi bulundu.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı da programında konuyu gündeme getirdi. Küçük kızın son görüntüleri ortaya çıktı. Olay 10 Kasım’da Mersin’de meydana gelmişti.

Karaman’dan kış mevsimini geçirmek için Mersin’in Gülnar ilçesine bağlı Yanışlı Mahallesi’ne göçen Sarıkeçili Yörükler’den Yağal ailesi, 10 Kasım’da konaklayacakları çadırı kurduktan sonra saat 17.00’de kızlarının kaybolduğunu fark etti.

Çadırın önünde oynarken kaybolan Müslüme’yi bulamayan ailesi, güvenlik güçlerinden yardım istedi. İhbar üzerine jandarma, itfaiye ve AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Bölgedeki arama çalışmaları devam ederken, Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı’nın koordinesindeki ekipler, 20 kilometrelik alandan fazla bölgeyi tek tek taradı.

AİLENİN HUSUMETLİLERİ Mİ VAR?

Öte yandan ailenin de husumetlileri olduğu ortaya çıkmıştı.

Baba Yağal, “Şüphelendiğim bir konu yok ama her yeri aradık, buna rağmen henüz izine rastlamadık. Acaba çocuk yola çıktı, alıp biri götürdü mü veya bir kaçıran mı oldu; bir şey söyleyemiyoruz. Husumetli olduğumuz birileri var ama bir çocuğa zarar vereceklerini düşünmüyorum. Hepimiz birlikte sahada çalışıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Yörük kızı Müslüme Yağal’ın şüpheli kaybında şok iddialar! Müslüme Yağal’ı ailesinin husumetlileri mi kaçırdı?

Mersin ve Adana’dan gelen AFAD ekipleri bugün Babadıl Deresi ve çevresindeki makilik alanda arama faaliyeti yürüttü.

Mersin’in Gülnar ilçesinde 10 gün önce ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolan 2.5 yaşındaki Müslüme Yağal’ın cansız bedeninin bulunduğu dağlık bölge görüntülendi.

ACI HABER GELDİ

Gülnar’da Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme’nin çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kaybolması sonucu başlatılan arama çalışmalarının 10. gününde acı haber geldi.

Arama çalışmalarına katılan ekipler, küçük kızın cansız bedenine ulaştı.

Yörük kızı Müslüme Yağal’dan acı haber! Cansız bedeni bulundu…

Müslüme’nin cesedi çadırdan 7-8 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu.

Küçük kızın cesedinin bulunduğu ormanlık bölge görüntülenirken, bölgenin yoğun ağaçlık alandan oluştuğu görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir