Yörük kızı Müslüme Yağal’ın şüpheli kaybında şok iddialar! Müslüme Yağal’ı ailesinin husumetlileri mi kaçırdı?

featured

Yörük kızı Müslüme Yağal’ı arama çalışmaları 7. gününde de devam ederken Türkiye, 3 yaşındaki Müslüme’den gelecek güzel haberi bekliyor.

Kış mevsimini geçirmek için 10 Kasım’da Yanışlı Mahallesi’ne göçen Yağal ailesi, konaklayacakları çadırı kurduktan sonra saat 17.00’de kızlarının kaybolduğunu fark etti.

ÇADIRIN ÖNÜNDE OYNARKEN KAYBOLDU

Çadırın önünde oynarken kaybolan Müslüme’yi bulamayan ailesi, güvenlik güçlerinden yardım istedi. İhbar üzerine jandarma, itfaiye ve AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Bölgedeki arama çalışmaları devam ederken, Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı’nın koordinesindeki ekipler, 20 kilometrelik alandan fazla bölgeyi tek tek tarıyor.

Yakınları Müslüme’den gelecek haberi beklerken; 200 personel, 100 gönüllü, arama kurtarma-kadavra köpekleri ve drone destekli arama çalışmalarında henüz ize rastlanmadı.

Kayıp Yörük kızı Müslüme Yağal’ı kurtlar mı kaçırdı? Baba Mehmet Yağal’dan şok sözler…

EKİPLER CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Kaymakam Bayraklı’nın koordinesindeki ekipler, sabahın erken saatlerinde yeniden arama tarama çalışmalarına başladı. Ekipler, sarp dağlık bölgedeki vadi, orman ve dağlık alanda çalışmasını sürdürürken, aramada iz takip ve kokuya duyarlı köpekler de kullanılıyor.

MÜSLÜME YAĞAL KAÇIRILDI MI?

Çarşamba gününden bu yana devam eden tarama çalışmalarından sonuç elde edilememesi nedeniyle Müslüme’nin kaçırılma ihtimali üzerinde duruluyor. Soruşturma kapsamında savcılık kararıyla birçok kişinin de ifadesine başvuruluyor.

Müslüme Yağal’ın kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duran Müge Anlı, Yağal’ın ailesinin ifadesine başvurdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir