Yörük kızı Müslüme Yağal’dan acı haber! Cansız bedeni bulundu…

featured

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolan Müslüme Yağal’ın kaybının 10. gününde acı haber geldi.

Mersin’in Gülnar ilçesinde Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme’nin çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kaybolması sonucu başlatılan arama çalışmasında 10. günde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, Müslüme’nin cansız bedenine ulaşıldı.

Çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler, Müslüme’nin kaybolduğu bölgedeki kanyonda sarp ve dik yamaçlara, kuyulara halatlarla inerek, tarama yapmış, neredeyse her taşın ve ağacın altı didik didik aranmıştı. Müslüme’nin bulunması için bugün de arama- kurtarma ve kadavra köpekleri, dron, uçak, 200 kişilik personel ve 100 gönüllünün desteğiyle arama çalışmaları devam etti.

KAYALIKLARDA KAN İZİ BULUNMUŞTU

Aramaların 6’ncı gününde, Müslüme’nin ayak izinin olduğu ileri sürülen bölgede de AFAD ekipleri, termal kameralar ile inceleme yaptı. İzlerin, hayvan ayak izi olduğu saptandı.

Çalışmalarını sürdüren AKUT ve AFAD ekipleri, Müslüme’nin kaybolduğu bölgedeki kanyonda sarp ve dik yamaçlara halatlarla indi. Neredeyse her taşın ve ağacın altı didik didik edildi. Jandarma ayrıca Müslüme’nin aile üyelerinin de aralarında olduğu 100’e yakın kişinin ifadesini aldı.

Yörük kızı Müslüme Yağal’ın şüpheli kaybında şok iddialar! Müslüme Yağal’ı ailesinin husumetlileri mi kaçırdı?

“HUSUMETLİLERİMİZ VAR”

Baba Mehmet Yağal’ın “Husumetlilerimiz var” açıklaması ile 20 kilometrelik alanın havadan ve karadan taranmasına rağmen Müslüme’den iz bulunamaması, kaçırılma ihtimalini güçlendirdi.

Müslüme’nin ailesinin kaldığı çadırın 22 kilometre ötesinde daha önce bir kadın cenazesinin bulunduğu ortaya çıktı. Bu bilgi üzerine bölgede arama yapıldı.

Yörük kızı Müslüme Yağal öldürüldü mü? Müge Anlı’da yürekleri ağza getiren ‘obruk’ detayı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir