Müslüm Gündüz’den skandal sözler: “Erdoğan’dan öncekiler hep münafıktı!”

featured

1990’lı yılların sonunda Fadime Şahin ile basılan Aczmendilerin lideri Müslüm Gündüz’ün sosyal medyada yeni paylaşılan bir videosunda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’la ilgili sözleri dikkat çekti.

Konuşmasında bir müridinin, “Başkan Erdoğan’ın bugün Anıtkabir’e gitmesi çok ağırıma gitti” şeklindeki ifadesini yorumlayan Müslüm Gündüz,

“Elini vicdanına koy. 2002’de bunlar iktidara geldiklerinde günde kaç defa ‘Gazi Mustafa Kemal Paşa, Ulu Önder’ tabiri geçiyordu resmi dairelerde, resmi konuşmalarda, bugün kaç defa geçiyor. Elini vicdanına koy, söyle.

O gün üç kelimeden biri Gazi Mustafa Kemal Paşa idi. Öyle değil miydi? Şimdi üç senede bir defa söyleniyor mu, soruyorum size. Ne istiyorsun daha kardeşim. Devletin bir sırrı vardır, bu ifşa olmaz” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=GK3JReYM4_k

Hükümetin bir sırrı olduğunu iddia eden Aczmendi Gündüz, “Hükümetin, devletin sırrı var. O sır ifşa olursa ulema gereksiz olur. Ulemanın da bir sırrı vardır. O sır ifa olursa anarşi başlar” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’dan önce Türkiye’de iktidara gelenler için “münafık” ifadesini kullanan Gündüz, “Bugüne kadar gelenlerin hepsi kafirlerin mümini, Müslümanların münafığı idi. Erdoğan’a gelinceye kadar hepsi böyleydi. Özal biraz değişikti, hakkını yiyemem. Erdoğan’a gelene kadar gelenlerin hepsi kafirlerin mümini, Müslümanların münafığı idi. Erdoğan bizden biridir. Biz onun yerinde olsak onun yaptıklarını yaparız. Onun sırrı şimdi söylenmez. O bütün dengeleri kollayarak böyle şeyler yapar” şeklinde konuştu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir