Murat Yıldırım yine estirecek! “Yer Eksi İki” filminden kalite akıyor

Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı ve Netflix'te yayınlanacak "Yer Eksi İki" filmi kaliteli oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

featured

Netflix yapımı “Yer Eksi İki” filminde Murat Yıldırım‘a kaliteli bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Aziz dizisiyle geçen sezon ekranda başarılı bir performans ortaya koyan Murat Yıldırım, ikinci sezon onayının da çıkması ile rahat bir nefes almıştı. Simay Barlas ile çok başarılı bir partnerlik süreci götüren ünlü oyuncu, yaz arası veren dizi ile yeniden Eylül ayında ekranda olacak.

“YÜZBAŞI TAYFUN” OLACAK

Ancak Murat Yıldırım’ın yaz döneminde dinlenmek yerine çalışmaya karar verdiği de ortaya çıkmıştı. Hakan Evrensel’in çok dikkat çeken Yer Eksi İki isimli sinema filminin başrolünde yer alan Murat Yıldırım, Yüzbaşı Tayfun karakteri ile bu sefer asker olacak. Oyuncu bugüne kadar yer aldığı projelerle hep fark yarattı ve hep de başarılı sonuçlar elde ettiğini tecrübelerle öğrendi. Şimdi de yeni film projesi oyuncunun yine iyi bir seçim yaptığını gösteriyor. Hem hikayenin detayları hem de oyuncu kadrosunun kalitesi hemen dikkat çekiyor.

Terörün yoğun şekilde yaşandığı dönemde Güneydoğu Anadolu bölgesinde 3 insanın hayat hikayesi üzerinden atmosferin anlatıldığı bu sinema filmi, hem etkileyici bir hikayeye sahip hem de çok iyi bir oyuncu kadrosu oluşturuldu.

BİRBİRİNDEN KALİTELİ OYUNCULAR ROL ALACAK

Filmin çekimlerinin başladığı geçtiğimiz gün paylaşılan sosyal medya görselleri ile ortaya çıkmıştı. Ülkenin en sıkıntılı coğrafyasında buluşan 3 farklı kişiliğin trajik öyküsünün anlatıldığı Yer Eksi İki filminin oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor.

Murat Yıldırım’ın Aziz dizisindeki rol arkadaşı Eren Hacısalihoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı projeye büyük önem veriliyor.

Aziz dizisine sürpriz transfer! Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani, dizinin kadrosuna dahil oldu

Murat Yıldırım ile birlikte; İlker Aksum, Şahin Kendirci hikayenin asıl unsurları olarak yer alacak. Ancak filmin yan karakterlerinde de çok iyi isimler toplandı.

Arda Anarat, Begüm Akkaya, Yasin Çam, Cezmi Baskın, Bestemsu Özdemir, Burak Sergen, Erdal Cindoruk, Rıdvan Aybars Düzey, Doğanay Ünal, Emrah Doğan, Bulut Akkale ve Eyüp Kan gibi oyuncuları bu projede bir arada göreceksiniz.

Murat Yıldırım “Hangimiz Sevmedik” dedi, O Ses Türkiye yıkıldı…

NETFLIX’TE YAYINLANACAK

Böyle önemli isimlerin bir araya geldiği ve hikayesi ile de fazlasıyla duygusal ve aksiyon dolu olacağı anlaşılan Yer Eksi İki filmi şimdiden merak konusu oldu. Projenin Netflix için çekildiğini de hatırlatalım.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir