Murat Yıldırım “Hangimiz Sevmedik” dedi, O Ses Türkiye yıkıldı…

featured

O Ses Türkiye yılbaşı programında bu gece pek çok ünlü isim vardı. Ancak Murat Yıldırım sahneye çıkınca sosyal medyada yer yerinden oynadı.

Yakışıklı oyuncu Müslüm Gürses’in “Hangimiz Sevmedik” şarkısıyla stüdyoyu ve sosyal medyayı salladı.

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Murat Yıldırım 13 Nisan 1979 yılında Konya’da doğmuştur. 42 yaşındaki Murat Yıldırım aslen Mardinlidir. Babası öğretmen olan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği’ni 8. senesinde bitirmiştir.

Murat Yıldırım, 20 Haziran 2009 tarihinde, o dönem rol aldığı Fırtına dizisindeki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile evlilik yaşamıştır. Bu evlilik yaklaşık 5 sene sürmüş ve ikili 30 Haziran 2014 tarihinde boşanmıştır.

Yıldırım, Faslı oyuncu İman Elbani ile Londra’da tanışmış ve 13 Kasım 2016 tarihinde Adana’da aile arasındaki sade törenle evlenmiştir.

MURAT YILDIRIM KARİYERİ

Murat Yıldırım üniversite döneminde Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları’na katıldı ve burada 3 yıl amatör olarak tiyatro oynadı. Buradaki arkadaşlarının yardımıyla televizyon dünyasına giriş yapan Yıldırım, 2003 yılında Ölümsüz Aşk dizisinde ufak bir rol oynamıştır.

2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde “Mesut” karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.

2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde “Demir” karakterini oynadı.

2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı.

2012’de Tims Productions’ın yapımcılığını üstlendiği, Show TV’de yayınlanan Suskunlar’da Ecevit karakterini canlandırdı.

2016 yılında Meryem Uzerli ile birlikte Gecenin Kraliçesi dizisinde başrol oynadı

2015 2016 yıllarında Kocan Kadar Konuş film serisin de başrol oynadı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir