Murat Özarı ile yaptığı Bay Tahmin programıyla gönüllere taht kuran Fikret Engin hayatını kaybetti

featured

Spor dünyasının sevilen ismi Fikret Engin hayatını kaybetti. Haberi Gökhan Dinç sosyal medya hesabından duyurdu.

Dinç paylaşımında “Fikret Engin kardeşimizi kaybettik. Ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

TV8’in sevilen Bay Tahmin programının sunucusu Fikret Engin 25 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımda bulunuyordu. Engin, şeker komasına girmesi sonrası hastaneye kaldırılmıştı.

Televizyoncu Acun Ilıcalı da Fikret Engin’in ölüm haberi sonrası ‘Mekanın cennet olsun’ notuyla bir paylaşım yaptı.

Murat Özarı son durumunu paylaşmıştı

Engin’in yıllarca birlikte program yaptığı kader arkadaşı Murat Özarı, dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Canim kardeşim, kader arkadaşım yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor… Dualarınızı eksik etmeyin…Allah yardımcın olsun fikretim…” ifadelerini paylaşmıştı.

Fikret Engin kimdir?

1973 yılında dünyaya gelen Fikret Engin aslen Bursa’lıdır. Bursa’da dayısına ait bir kumaşçı dükkanında çalışmıştır. O dönemde Bursa AS TV yöneticileri tarafından keşfedilen Fikret Engin, Süper Fm, Star Tv ve Atv gibi kuruluşlarda çalışmıştır.

Özellikle Murat Özarı ile birlikte yaptığı Bay Tahmin programıyla büyük hayran kitlesi edinen Fikret Engin, son olarak TV8 kanalında spikerlik yapmaktaydı.

Fikret Engin, 2006 yılında yayın hayatına başlayan, futbol ve bahis tahminleri yanında gastronomi, alternatif tıp, sanat, biyoloji gibi alanlarda da yorumlar, çözümler üreten Bay Tahmin programını sunnuyordu.

Fikret Engin evlidir ve bu evliliğinden iki oğlu vardır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir