İstanbul’daki skandalda ikinci perde! İmamoğlu balıkçıda, Murat Ongun İsviçre’de kayak tatilinde çıktı…

İstanbul'da karla mücadele eden vatandaşların isyanına, "Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı." sözleri ile tepki gösteren İBB Sözcüsü Murat Ongun'un, İsviçre'nin Cenevre şehrinde bir kayak merkezinde olduğu öne sürüldü.

featured

İBB’nin yetersiz önlemleri sonucunda İstanbul kara teslim oldu. Vatandaşlar yollarda mahsur kalırken, İBB Başkanı İmamoğlu ve İBB Sözcüsü Murat Ongun‘un keyif çattığı ortaya çıktı.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU BALIKÇIDA GÖRÜLDÜ

İstanbul’da vatandaşlar soğukta ne yapacağını şaşırırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir balıkçıda çekilen görüntüsü ortalığı karıştırdı. Vatandaşlar Ekrem İmamoğlu’na çok sert paylaşımlarla tepki gösterdi.

Ajans’ın yalanı erken patladı! İmamoğlu’nun dün gece Balıkçı Kahraman’da olduğu kanıtlandı…

ONGUN İSYAN EDEN VATANDAŞLARI TROLLÜK İLE SUÇLADI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun en yakın çalışma arkadaşı ve İBB Sözcüsü olan Murat Ongun, vatandaşların kapalı yollar, eksik çalışmalara tepki göstermesine şok bir paylaşım ile yanıt verdi. Ongun, “İstanbul’da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar “trol” ordularının ekmek teknesidir. Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı.” ifadelerini kullandı.

MURAT ONGUN O PAYLAŞIMI İSVİÇRE’DEKİ KAYAK MERKEZİNDEN Mİ YAPTI?

“Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı.” diyerek sahada mücadele ettiklerini söyleyen Ongun’un İsviçre’nin Cenevre kentinden kayak tatilinde olduğu iddia edildi. Ongun’un eşi ile birlikte 23 Ocak’ta İstanbul Havalimanı’ndan İsviçre’ye uçtuğu öğrenildi.

UYARILARA RAĞMEN TATİLİNİ ERTELEMEDİ

Murat Ongun’un 23 Ocak’ta İsviçre’ye gitmiş olması dikkat çekti. Meteoroloji son yılların en sert kar yağışının geldiğini ifade etmişti. Defalarca yapılan uyarılara rağmen Murat Ongun’un tatilini ertelemediği belirtiliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir