Büyükçekmece’deki gizemli kazıda ceset bulundu! Murat Kartal’a mı ait?

İstanbul Büyükçekmece’de 15 gün önce kayıp olan Murat Kartal'ın öldürülüp cesedinin gömüldüğü iddia edilen alanda ceset bulundu. Çıkan cesedin Murat Kartal’a ait olup olmadığı incelemelerin ardından belli olacak.

featured

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Pınarbaşı Mahallesi’nde başlatılan Murat Kartal’ın cesedinin bulunması için başlatılan kazı çalışması dördüncü gününde devam etti.

İş makineleri ile kazı yapan ekipler, su biriken yerlerde vidanjörler ile çalışıyor. Arama yapılan arazinin etrafı ise olay yeri şeridiyle kapatılarak sivil araçların girmesine izin verilmedi.

Çalışmalar sırasında bir cesede ulaşıldığı öne sürüldü. Bulunan cesedin Kartal’a ait olup olmadığı incelemelerden sonra belli olacak.

 

NE OLMUŞTU?

Büyükçekmece’de üç gündür polis nezaretinde süren esrarengiz kazıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Öldürülüp gömüldüğü tahmin edilen Murat Kartal soruşturmasında eski DSP Milletvekili Abdulsamet Turgut ile iki polis de gözaltına alındı. Tutuklanan polislerin Kartal’ı evinden sahte bir operasyonla gözaltına alıp husumetlisi olan Baybaşin ailesine teslim ettiği iddia edildi.

Büyükçekmece’de üç gündür süren Kartal’ın cesedinin arandığı kazılar devam ediyor. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Murat Kartal’ın öldürülüp gömüldüğü şüphesi üzerine seri operasyonlara devam ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir