Murat Boz ve Burcu Özberk’in rol aldığı Rüyanda Görürsün filminin ilk fragmanı yayınlandı

Amazon Prime Video'nun ilk yerli filmi Rüyanda Görürsün'den fragman yayınlandı. Murat Boz ve Burcu Özberk'in başrolde yer aldıkları film, 3 Şubat 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

featured

Amazon Prime Video’nun Türkiye’de yayına başlamasının ardından yerli abonelere özel yapımlar da gündeme gelmeye başladı. Amazon Original’in ilk yerli yapımı olan Rüyanda Görürsün filminin resmi fragmanı yayınlandı. Başrollerinde şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Burcu Özberk’in yer aldığı film ilginç hikayesiyle de şimdiden dikkat çekiyor.

Filme ilişkin resmi fragmanın yayınlanmasının ardından filmin ne zaman gösterime gireceği ise araştırılmaya başladı.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİNİN KONUSU NE?

Amazon Original’in ilk yerli yapımı olma özelliğini taşıyan Rüyanda Görürsün filminin ilk resmi fragmanı yayınlandı. Filmin konusu ise dikkat çekiyor. Tüm aşklar tanışma, kavuşma ve ayrılıkla başlarken bu film kavuşmakla başlıyor. Engin (Murat Boz) ve Pelin’in (Burcu Özberk) beklenmedik şekilde gelişen aşkı konu ediliyor.

Aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin bir rüyanın içinde kendini buluyor. Sadece güce ve başarıya değer veren Engin’in, naif ve hayalperest orta sınıf bir ailenin kızı olan Pelin ile tanışmasının ardından yaşadıkları ilginç bir aşk konu ediniyor.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Burcu Özberk ve Murat Boz’un yer aldığı Rüyanda Görürsün filminde birçok ünlü isim onlara eşlik ediyor. Devrim Yakut, Ekin Mert Daymaz ve Şerif Erol gibi başarılı isimler filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Rüyanda Görürsün filminin ilk fragmanı ise kısa sürede büyük ilgi görmeyi başardı.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK

Amazon Original’in ilk yerli filmi olan Rüyanda Görürsün, 3 Şubat’ta izleyicilerle buluşacak. Senaryosunu Umut Açıkalın, Ferhat Ergün ve Serhat Solmaz’ın kaleme olduğu filmin ilk resmi fragmanının gelmesinin ardından birçok izleyici ise heyecanla filmin yayınlanmasını beklemeye başladı. Farklı senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmin 3 Şubat 2023’te Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir