Hamilelik ve doğum videolarından dolayı soruşturma başlatılan Mükremin Gezgin’in savunması da skandal

Aylardır hamile olduğu mizanseniyle videolar çeken ve önceki akşam bir hastanede doğum yaptığını ileri süren TikTok yumoşu Mükremin Gezgin hakkında soruşturma başlatıldı. TikTok hesabı kapatılan fenomen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kadın cinayetleri ve çocuk katili varken gücünüz bana mı yetiyor" ifadelerini kullandı.

featured

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda hamile olduğunu söyleyen Mükremin Gezgin, önceki gün bir hastanede kucağında bebekle video yayınlayıp doğum yaptığını iddia etti. Sosyal medyanın gündemine yerleşen paylaşımların ardından hem çekim yapılmasına izin veren hastaneye hem de fenomene tepkiler yağmaya devam ediyor.

Ayşe Arman ve Bergüzar Korel’e tepki gösteren Hazal Kaya, Mükremin Gezgin’e sahip çıktı!

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

TikTok’ta paylaştığı videolar kısa sürede milyonlarca izlenen Mükremin Gezgin’in sosyal medyaya damga vuran görüntülerinin ardından ilk hamle geldi.

İğrenç senaryo cezasız kalmayacak! Mükremin Gezgin ve hastane personeli hakkında flaş karar

TikTok’a koyduğu son videoda bir bebek dünyaya getirdiğini açıklayan ve küçük bir bebeği elinde tutan Mükremin Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Doğumhane videosuyla tepki çeken Mükremin Gezgin’e TikTok’tan büyük şok!

MÜKREMİN GEZGİN’DEN İLK AÇIKLAMA

TikTok hesabı kapatılan Mükremin Gezgin, Instagram’dan yaptığı açıklamada “Benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğum sizi ne kadar ilgilendirebilir ki? O kadar kadın cinayeti, çocuk katili oluyor. Onlara sesiniz çıkmıyor da gücünüz bana mı yetiyor? Beni seven bu halimle bile seviyor, saygı gösteriyor. Sizin saygınız sizin kadar. Arkadaşlar cidden yapmayın artık dayanamıyorum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir