Hayranlarına müjde! Ayça Ayşin Turan çekimlere başlıyor

Geçen sezon yaz döneminde yer aldığı Ada Masalı ile büyük ilgi gören Ayça Ayşin Turan, sonraki süreçte ise başka bir projede yer almadı. Önümüzdeki günlerde İnandır Beni isimli sinema filmi için sete çıkacak olan oyuncu, ayrıca yeni sezon için kendisine gelen dizi tekliflerini de değerlendirmeye aldığını söyledi.

featured

Oyuncu, yeni sezon için yeni bir dizide yer almaya istekli olduğunu şu sözleri ile ifade etti: “Görüştüğümüz birkaç güzel proje var. Onlara filmden sonra yeni sezon için hazırlıklarım başlayacak.”
Ayça Ayşin Turan hayranları da oyuncuyu yeniden dizi setlerinde görmek istiyor. Özellikle de Eylül ayında başlayacak olan yeni kış sezonunda iddialı bir dizinin başrolü olmasını isteyen dizi hayranları, gelecek haberleri bekliyor.

Kelebek Yaz Partisi’nde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz rüzgarı!

Ayça Ayşin Turan’ın da yeniden dizi setlerine dönmeye istekli olması hayranlarını ayrıca memnun edecektir.

Oyuncu, Ağustos ayının sonlarına kadar Asos’ta bulunacaklarını da belirtti. Beslenmesine dikkat eden ve spor yapmayı ihmal etmeyen oyuncu, düzgün fiziğinin ayrıca genetik faktörlere da bağlı olduğunu sözlerine ekledi.

Ada Masalı’nın ardından Alp Navruz ile dizi setinde başlayan arkadaşlığını aşka taşıyan ünlü oyuncu, çok mutlu olduğunu da her fırsatta dile getiriyor. İki ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde Bodrum’da birlikte tatil yapmış ve görüntüler de magazin gündeminde yer almıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir