Muhsin Yazıcıoğlu’nun, 28 Şubat’ta kendisini ölümle tehdit edenlere verdiği efsane cevap…

featured

Yazıcıoğlu, 28 Şubat sürecinde Meclis’teki odasında ölümle tehdit edilmiş.

Post modern darbe olarak nitelendirilen 28 Şubat sürecinde “Millete karşı çevrilen namluya selam durmam” diyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun o dönem ölüm tehdidi aldığı ortaya çıktı.

Meclis odasında kendisini ölümle tehdit eden milletvekiline Yazıcıoğlu, “Seni kim gönderdiyse söyle ona, Muhsin Yazıcıoğlu iki kilometreyi beklemez. Adamın yanına gelir ve kafasına sıkar.” demiş.

Meclis odasında iken birilerinin sürekli randevu almak istediğini dile getiren dönemin BBP MKYK Üyesi İlker Kayalıoğlu olayı şöyle anlattı:

“Meclis’ten bir milletvekili randevu alıyor. Genel Başkanımız karşılıyor. O esnada genel başkanımıza sokularak diyor ki ‘Efendim sizin duruşunuz çok beğeniliyor. Çok güzel bir duruşunuz var. Çok takdir ediliyorsunuz fakat bir noktada sizden rahatsızlık duyuluyor. Erbakan hükümetine çok yakın duruyorsunuz. Onun lehinde açıklamalarda bulunuyorsunuz.’

Genel Başkanımız da diyor ki; biz kim yaparsa yapsın doğru olanın yanında, yanlış yapanın karşısında oluruz.

Bu kişi, genel başkanımızın ifadesiyle bir kurumdan emekli olmuş ama o sırada milletvekili.

Akabinde tekrar geliyor ve “Yarınki güven oylamasında evet derseniz eğer sizin için sıkıntı olacak.” diyor. Genel başkanımız da diyor ki ne sıkıntı olacak? Biz düşündük, değerlendirdik, en doğru karar bu. Dolayısıyla biz tavrımızı orada ortaya koyacağız. Bu şahıs genel başkanımıza sokularak diyor ki, ‘Efendim, birilerinin elinde öyle bir silah var ki kişinin yanına da yaklaşmasına gerek yok. 2 kilometre öteden alnının ortasından vuruyor.’

Genel Başkanımız masadan kalkıyor ve yakasına yapışıyor diyor ki; seni kim gönderdiyse söyle ona Muhsin Yazıcıoğlu iki kilometreyi beklemez, adamın yanına gelir ve kafasına sıkar.”

https://youtu.be/3bbyfTepdu0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir