Muharrem İnce’nin partisinin adı ne olacak?

Merhabalar sevgili Haber Motto okuyucuları…

Bundan böyle gündemdeki olayları tarafsız bir bakış açısıyla yorumlayacağım ve size CHP zihniyetinin Türkiye’ye kurduğu tuzakları anlatacağım köşe yazılarımla birlikte olacağız.

İşte bu hafta ele aldığım konular…

 

DOLAR MESELESİ

Ayasofya’yı tekrar camiye çevirmemizi hazmedemeyen CHP’liler korona yüzünden devlet bankalarının verdiği kredileri alarak döviz bürolarına koştular ve Dolar ile Euro bir anda yükseldi. Ekonomi kötü algısı yaratmak ve Ayasofya’nın intikamını almak için girişilen bu büyük oyun da eninde sonunda bozulacaktır.

Ekonomimizin kaptanı Berat Albayrak, engin ekonomi bilgisi ve dehasıyla bu sorunun da üstünden gelecektir. İşte o zaman Canan Kaftancıoğlu’nun yüzünün şeklini merak ediyorum.

 

MUHARREM İNCE

Ekrem İmamoğlu çıkmadan önce ergenlerin sevgilisi olan ama İmamoğlu çıkınca gözden düşen Mahidevran Sultan gibi dışlanan Muharrem İnce, parti kurmaya karar vermiş. Partinin adı konusunda ise Muharrem İnce’nin kurmayları her gece çalışıyorlarmış. Haber kaynağımdan dün gece saat 02.00 sularında aldığım bilgiye göre yüzlerce isim arasından 3 isimde karar kılmışlar: “FIÇI, KOVA ve TRUVA”

 

YEŞİM SALKIM

Sahnelerin ağır topu Murat Övüç tarafından namusuna dil uzatılan Yeşim Salkım, 90’larda “Son Bir Sigara İçelim” adlı şarkısıyla gençlere kötü örnek olmuştu. Sonra “Ben yoldan gönüllü çıktım”diye de bir şarkı yaparak genç kızlarımızı yoldan çıkmaya teşvik etmişti. Kim bilir Yeşim Salkım yüzünden kaç genç kızımız elinde sigara ile pavyon köşelerinde heba oldu.

Yeşim Salkım’ı hiç sevmem ama Murat Övüç tarafından da uğradığı hakaret bence çok ağır oldu. Murat Övüç bu cesareti nerden alıyor? Tabiki CHP’den…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir