Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinde akşamki oruç şovu unutuldu

6’lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun MP lideri Muharrem İnce’ye yaptığı ziyaretin ayrıntıları netleşiyor. İnce’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette liderlerin çay-kahve-pasta eşliğinde sohbet ettikleri belirtildi.

featured

Ramazan ayında dindar seçmenin oyunu alabilmek için takiye yapmakla eleştirilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski CHP’li Muharrem İnce’nin yeme-içmeli buluşması, CHP’ye yakın gazeteci Şaban Sevinç’in paylaşımıyla açığa çıktı.

FENA POT KIRDI

Bizim Tv Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Kılıçdaroğlu ile İnce’nin samimi bir ortamda görüşme gerçekleştirdiğini, herhangi bir tartışma yaşamadıklarını anlatıp güzelleme yapmak isterken pot kırdı.

Sevinç, Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesinde liderlere çay ve kahve ikramı yapıldığı, kuru pasta yendiğini söyledi.

İftar öncesi gerçekleşen görüşmenin yeme-içmeli olarak tertiplendiğinin ortaya çıkması, Kılıçdaroğlu’nun boy gösterdiği iftar sofralarının “takiye masası” olduğunu gözler önüne serdi.

İşte CHP’ye yakın gazeteci Şaban Sevinç’in o paylaşımı:

“Teklif yok

Tartışma yok

Sıcak sohbet eşliğinde çay / kahve kuru pasta ikramları.”

Ankara’da 29 Mart’ta yapılan görüşme saat 17:00’de gerçekleştirildi. İnce ve Kılıçdaroğlu basın açıklamasını saat 18:10’da yaptı. Ankara’da iftar vakti ise 19:16 olarak kayıtlara geçti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir