Gaziantep’te ikinci “öküz” skandalı! Fatma Şahin’in müdürü Hakan Tanrıöver, karda mahsur kalanlarla dalga geçti.

Gazikültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Hakan Tanrıöver, Gaziantep'te yaşanan yoğun kar yağışında mağdur olan vatandaşlarla dalga geçti.

Muhammed Hakan Tanrıöver

Yaşanan yoğun kar yağışından dolayı vatandaşlarla dalga geçercesine bir paylaşım yapan Gazikültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Hakan Tanrıöver’e tepkiler çığ gibi büyüyor. Mağdur vatandaşları kendince haksız çıkarmaya çalışan Tanrıöver’in istifa etmesi ya da görevden alınması isteniyor.

MAHSUR KALANLARLA DALGA GEÇTİ

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ve gelen tepkilerin ardından paylaşımını silen Muhammed Hakan Tanrıöver, şunları yazmıştı:

“Aracında kar lastiği takılı mı?
Yok..
Kar fırtınası geleceğini duydun, işten erken çıktın mı?
Yok..
Bugün araba ile çıkmayayım dedin mi?
Yok..
Bir mahana bulam da hökümete, belediyelere saydıram..”

gaziantep

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Muhammed Hakan Tanrıöver’in yaptığı paylaşım sonrası sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte yapılan paylaşımlardan bazıları;

İKİNCİ “ÖKÜZ” SKANDALI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziray test sürüşüne katıldı. Şahin’in yanındakilerden birinin yurttaşlara “Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” demesi gülüşmelere neden olmuştu.

Sosyal medyada Gazikültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Hakan Tanrıöver‘in bu tavrı “İkinci Öküz Skandalı” olarak nitelendi.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir