Muhammed Burhan cinayetinde Selami Şen’e sinirlenen Müge Anlı çileden çıktı: ‘Sana bir çarparım birde yer çarpar’

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen 2 çocuk babası Muhammed Burhan cinayetinin konuşulduğu esnada Müge Anlı’yı çileden çıkaran bir olay yaşandı. Tarlada öldürülen Muhammed Burhan’ın eşi Fatma Burhan’ın yasak aşkı Selami Şen’e sinirlenen Müge Anlı, ‘’Sana bir çarparım bir de yer çarpar’’ dedi.

featured

ATV’de hafta içi her gün yayınlanan ve reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 27 yaşındaki 2 çocuk babası Muhammed Burhan’ın katili aranıyor. 16 Ağustos 2021 tarihinde tarlada infaz edilen Muhammed’i Burhan’ın eşi Fatma Burhan’ın yasak aşk yaşadığı Selami Şen’den şüpheleniliyor. Günlerdir konuşulan konu ile ilgili olarak Fatma ve sevgilisi Selami de stüdyoda bulunuyor. Müge Anlı ve stüdyoda ki diğer yorumcuların da tüm şüpheleri Selami üzerinde yoğunlaşıyor. Ancak Selami’nin davranışları zaman zaman programın sunucusu Müge Anlı’yı çileden çıkarıyor.

MUHAMMED BURHAN’IN KATİLİ ARANIYOR

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir cinayet dosyası araştırılıyor. 27 yaşındaki 2 çocuk babası Muhammed Burhan, 16 Ağustos 2021 tarihinde Yeşil ırmak kenarında bulunan tarlasında infaz edildi. Olayla ilgili olarak çok sayıda kişi gözaltına alındı hata tutuklananlar da oldu Ancak genç adamın katili hala bulunamadı. Bunun üzerine ailede Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yaparak katili ya da katilleri aramaya başladı. Bu sırada Muhammed Burhan’ın eşi Fatma’nın yanlarında çalışan Selami ile yasak aşk yaşadığı ve hatta kaçmaya kalktığı ortaya çıktı. Bunun üzerine şüpheler Selami üzerinde yoğunlaştı ve kıskançlık cinayeti akıllara geldi.

Müge Anlı’daki Muhammet Burhan cinayeti çözülüyor! Eşi Fatma Burhan, yasak aşkı Selami Şen’i işaret etti

‘’SANA BİR ÇARPARIM BİR DE YER ÇARPAR’’

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün ekranlara gelen yeni bölümünde de yine Muhammed Burhan cinayeti konuşulurken sinirler gerildi. Fatma ve sevgilisi Selami Müge Anlı’nın ifadeler konusunda yalan söylediğini iddia edince ünlü sunucu çileden çıktı. Jandarma ifade kayıtlarını alan Müge Anlı Selami’nin yüzüne fırlatırken “bak bakalım Ben yalan mı söylüyormuşum” dedi. Selami Konuşunca daha da sinirlenen Müge Anlı, “Sen beni Fatma ile karıştırma sana bir çarparım bir de yer çarpar” sözünün ardından stüdyoda alkış tufanı koptu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir