Elazığ’da kayıp muhtar Muhammet Bahçeçi’yi kim öldürdü? Müge Anlı’da son dakika gelişmesi…

Elazığ’da 5 ay önce kaybolan Kızılay Mahallesi Muhtarı Muhammet Bahçeçi’nin şüpheli ölümüyle ilgili Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son dakika bilgisi duyuruldu.

featured

Elazığ’da 18 Ekim 2021 gecesi arkadaşıyla birlikte çocuklarının kaldığı merkeze bağlı Genefik köyüne giden 3 çocuk babası Muhammet Bahçeci’den bir daha haber alınamamıştı. Geçtiğimiz gün 5 aydır kayıp olan Kızılay Mahallesi Muhtarı Muhammet Bahçeçi’nin cansız bedenine ulaşılmıştı. Olayla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kapsamlı çalışma da 13 şüpheli, düzenlenen şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1495660069576392704?s=20&t=KiX4XNxJejclsb25HNv-_A

MUHAMMET BAHÇECİ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Elazığ’da günlerdir konuşulan muhtarın ölümü ülke gündemindeki yerini alırken, ünlü sunucu Müge Anlı’nın ATV ekranlarında sunduğu Müge Anlı ile Tatlı ve Sert programında da konuşuldu. Yıllardır sunduğu programlarla ülkede gerçekleşen şüpheli ölüm, taciz, tecavüz, kayıp ihbarlarını gün yüzüne çıkaran başarılı sunucu Müge Anlı şimdi de 38 yaşındaki kayıp muhtarın şüpheli ölümüne el attı.

Programa Elazığ’da yaşanan şüpheli ölüm ile başlayan Müge Anlı, şafak operasyonuyla yakalanan 13 kişinin aralarında, Muhtar Muhammet Bahçeci’nin yakın akrabaları ve geçtiğimiz günlerde yayına katılan yakın arkadaşının da olduğunu söyledi.

MEHMET DOĞAN ŞÜPHESİ

Yaşanan ölüme ilişkin konuşan Müge Anlı’nın öne sürdüğü iddialar dikkat çekti.

Anlı, “Aslında hikaye çok basit, ayrılmayı kabul etmeyen bir koca profilinden bahsediyoruz. Evde eşine şiddet uyguluyor, eşi daha sonra ailesinin yanına gidiyor. İddialara göre de eşi; ailesinin yanından döndürmeye çalışıyor. Bir de bir arkadaşı var yanında Mehmet Doğan. Oda gözaltındaki kişilerden birisi.” Dedi.

Gelişmeler ile birlikte şüpheli ölümün aydınlığa çıkarılması için konunun gündemde tutulacağı programda Elazığ’daki kayıp muhtarın şüpheli ölümüne ilişkin kesit şöyle;

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir