Muhafazakar CHP’li, Atatürk’e ‘soykırımcı’ diyen Fatma Yavuz şimdi de HDP kürsüsünde: “LGBT’ye laf söyletmem”

Diyanet'ten kovulduktan sonra İBB'ye yerleşen ancak Atatürk ve Türk milleti için kullandığı skandal ifadeler ortaya çıktıktan sonra İBB'den de kovulan; en son CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun helalleştiği türbanlı olarak medyada yer alan Fatma Yavuz, şimdi de HDP kürsüsünden seslendi.

featured

İslam’a aykırı açıklamaları yüzünden Diyanet’ten ihraç edilen, Atatürk’e hakaret ettiği ortaya çıkınca İBB’nin İnanç Masası’ndan da kovulan kendi nikahında alkol servis ettiren, CHP kürsüsünde helallik isteyen ve ‘LGBT haklarını Allah rızası için savunuyorum’ sözleriyle büyük tepki toplayan Fatma Yavuz, skandallarına bir yenisini daha ekledi.

HDP’nin düzenlediği ‘İslam’da Emek, Barış ve Adalet’ etkinliğinde yaptığı konuşmada 30 yıldır başörtülü olduğunu ve 28 Şubat mağduru olduğunu belirten Yavuz, “Bu yara bizim çok canımızı acıtan bir yaraydı. Bu yara yüzünden Sayın Erdoğan’a oy verdik. Ve bu mesele çözüldüğü için de orada biraz rehin kaldık.” dedi.

“LGBT’Lİ KARDEŞLERİMİZİN ALANI DARALTILIYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başörtüsü teklifine ilişkin konuşan Yavuz, “Şu an tekrar gündemde Sayın Kılıçdaroğlu’nun kanun teklifi önerisine karşı Sayın Erdoğan ‘Siz ne anlarsınız bu işten’ gibi bir imayla ‘Yüreğiniz yetiyorsa anayasa değişikliği yapalım’ dedi. Elbette bizim için daha iyi olur. Ama bunun yanında ne dedi? ‘Sadece başörtüsünü anayasa değişikliği olarak hazırlatmam yanında aileyle ilgili bir düzenleme de getireceğim’. Aile ile ilgili dediği LGBT’li kardeşlerimizle ilgili. Sayın Erdoğan, bizim özgürlüğümüzü LGBT’li kardeşlerimizin alanını daraltarak veriyor.” ifadelerini kullandı.

thumbnail
İBB İnanç Masası çalışanı Fatma Yavuz’dan inciler
İBB İnanç Masası çalışanı Fatma Yavuz’dan inciler: “Atatürk’ten nefret ediyorum, ülkücüler hırsızdır, Türkler soykırım yapmıştır”

‘LGBT’Lİ KARDEŞLERİM İÇİN BAŞÖRTÜMÜ AÇIP YAKARIM’

“O bizim onların hakkını savunmayacağımızı düşünüyor. Ben bunu buradan büyük bir ‘hayır’la reddediyorum.” diyen Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz hepimiz kardeşiz. Tek bir kardeşimizi bile kendi özgürlüğümüz için feda etmeyeceğiz. Ben başörtü özgürlüğümü istiyorum ama hiçbir LGBT’li kardeşimizin özgürlüğünün daralması pahasına istemiyorum. Tek birinin bile saçının teline zarar gelecekse ben bu başörtüyü açarım burada yakarım. “

thumbnail
İBB İnanç Masası personeli Fatma Yavuz’un referansı Barbaros Şansal mı
İBB İnanç Masası personeli Fatma Yavuz’un referansı Barbaros Şansal mı? İkiliden ‘tangalı LGBT’ sohbetleri…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir