Muğla’daki Göcek Koyu’nda çıplak fotoğraf çekimi yapan Ukraynalı model Ruslana Kovkova’dan Türk erkeklerine seksi mesaj!

featured

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Koyu’nda dün şaşkına çeviren görüntüler kaydedildi. Tam kapanma döneminde özel yatların denize çıkmalarına izin verildiği Muğla’da vatandaşların kamerasına tekneyle denize açılan bir grubun çıplak şekilde tekne üstünde durduğu ve kamerayla birbirlerinin fotoğraflarını çektikleri anlar yansımış ve 2 erkek ve 6 kadının olduğu belirtilen görüntülerde kadınların birbirleri ile samimi pozlar verdiği ve bu anları da telefonla kaydettikleri görülmüştü.

Göcek Koyu’nda çırılçıplak tekne turu yapan kişilerin kim oldukları ortaya çıktı! 3 Ukraynalı model…

Kimlikleri tespit edilen ve aslında 3 değil 6 kişi oldukları anlaşılan Ukraynalı modellerin Türkiye’deki macerası gözaltına alınmaya kadar uzamıştı.

Göcek Koyu’nda çırılçıplak tekne turu yapan Ukraynalı modeller gözaltına alındı

Ukraynalı modelden Türk erkeklerine mesaj!

Ukraynalı modeller Türkiye’deki gözaltı sürecini atlatıp ülkelerine döndüklerinde özellikle Türkiye’de ilgi odağı olmaya devam etti. Dünya çapında yoğun bir ilgi kazanan modellerden biri olan Ruslana Kovkova da Türkiye ile ilgili sık sık paylaşım yapıyor.

Türk erkeklerinden gelen yorumları paylaşan Ruslana Kovkova’ya gelen bir mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Come to Turkey. We love and support you. Turkish guys with you.” (Türkiye’ye gel. Biz seni seviyoruz ve destekliyoruz. Türk erkekleri seninle.)

Bu mesajı Instagram hikayesinde paylaşan Ruslana Kovkova, hikayeye Türk bayrağı ve kalp emojisi ekleyerek herkese Türkiye sevgisini ilan etti.

Ukraynalı modeller ilgiden bir hayli memnun görünüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir