Muğla Göcek’te teknede çıplak pozlar veren Ukraynalı modeller Diana Pogorelaya, Meduza Trahinera ve Veronica Kurgan hakkında şok iddia!

featured

Ukrayna’da modellik yaptıkları bilinen Diana Pogorelaya, Meduza Trahinera ve Veronica Kurgan’ın Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Koyu’nda bir teknede verdikleri çırılçıplak pozlar, Ramazan ayındaki Türkiye’yi şok etmişti.

Ukraynalı modeller Diana Pogorelaya, Meduza Trahinera ve Veronica Kurgan’ın Türkiye’ye geliş sebepleri ile ilgili ise şok bir iddia ortaya atıldı. Ukraynalı modellerin skandallarıyla gündemden düşmeyen ünlü bir futbolcu tarafından grup seks partisi için Türkiye’ye getirildikleri söyleniyor.

İŞTE O MODELLER

Veronika Kurgan

23 yaşındaki Veronica Kurgan, Ukrayna’nın sansasyonlarıyla meşhur modellerinden… Dünyanın her köşesinde verdiği çıplak fotoğraflar ile tanınıyor. Ülkesinde gece kulüplerinde şarkıcılık da yapan Veronika Kurgan düzgün fiziği ve bebeksi yüz hatlarıyla dikkat çekiyor.

 

Diana Pogorelaya

20 yaşındaki Diana Pogorelaya ise Ukrayna’nın en meşhur iç çamaşırı mankenlerinden…

18 yaşında güzellik yarışmasında ikinci olan Diana Pogorelaya’nın sık sık Bodrum ve Fethiye’ye geldiği biliniyor.

Dünyaca ünlü bir model olmayı istediğini söyleyen Diana Pogorelaya, ülkesinde şampuan reklamlarında oynuyor.

+18 yaş filmlerde de rol alan Diana Pogorelaya, dünya çapında bir üne sahip…

Meduza Trahinera

22 yaşındaki Ukraynalı model Meduza Trahinera ise son dönemlerde Ukrayna’da sansasyonlarla gündemde…

Çıplak fotoğraflarını Only Fans hesabından satışa sunan Meduza Trahinera’nın fotoğraf başına 150 dolar kazandığı biliniyor.

Only Fans hesabından “Tekneden daha fazlası burada” diyerek çıplak fotoğraflarını satan Meduza Trahinera +18 filmlerin aranan yıldızlarından…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir