Müge Anlı’yı tehdit eden sapık Sinan’dan şok sözler: ‘Cıbıl çıplak karşıma geldi’

Geçtiğimiz gün canlı yayında Müge Anlı'nın bacaklarına baktığı için tepki gösterdiği Sinan Sardoğan, şimdi de tehdit etmeye kalktı. Sinan, Arife Teyze için üzülmediğini ve ağlamadığını söyledi. Öte yandan Hamide Teyze ile ilgili konuşan Sinan, "Cıbıl çıplak karşıma geldi" dedi.

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir işlenen Arife Gökçe’nin kaybolması olayında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Cinayet şüphesinin gündeme geldiği ve şüphelerin Sinan’ın üzerinde toplandığı olayda Sinan’ın köydeki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıkmıştı.

https://twitter.com/culhacagdass/status/1610602624205688832?s=20&t=ARFK38b_TW3ZaiTjRUBHnA

Peş peşe telefonların ve şikayetlerin yağdığı Sinan ile ilgili Müge Anlı da yayın sırasında büyük tepki göstermişti. Anlı’nın “Bacaklarıma bakma, yararım beynini” dediği Sinan’la alakalı yeni programda önemli gelişmeler oldu. ‘Avradına, namusuna küfür ederim’ diyen Sinan, Arife Teyze için üzülmediğini ve ağlamadığını belirtti. Geçtiğimiz gün canlı yayında Müge Anlı’nın bacaklarına baktığı için tepki gösterdiği Sinan Sardoğan, şimdi de tehdit etmeye kalktı. Sinan Sardoğan’ın Hamide Teyze hakkında söyledikleri de stüdyoyu buz kestirdi. Sinan ‘Karşıma cıbıl çıplak geldi’ dedi. İşte detaylar…

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1610547465153052672?s=20&t=ARFK38b_TW3ZaiTjRUBHnA

CANLI YAYINDA ANLI’NIN BACAKLARINA BAKTI

Anlı, bacaklarına bakan Sardoğan’a ‘Bacaklarıma bakma, yararım senin beynini’ diyerek sinirlenmişti.

Arife Gökçe’nin kaybından sorumlu olmadığını ve yine her şeye “Hayır” diyen Sinan, yine Müge Anlı ile tartıştı.

Benzer Haberler
muge-anli-sinan-kimdir
Müge Anlı’daki sapık Sinan Sardoğan’ın taciz ettiği kadın sayısı artıyor! İhbar üstüne ihbar…
muge anli-sinan sardogan
Müge Anlı’yı da taciz eden sapık Sinan Sardoğan’ın ‘pantolon’ olayı
muge-anli-sinan-bacak
Sapık Sinan Sardoğan, Müge Anlı’nın bacaklarına bakınca fırça yedi

TEHDİT ETTİ

Müge Anlı ile tartışan Sinan Sardoğan bu sefer işi daha da ileri götürerek Anlı’yı tehdit etmeye kalktı.

Sinan Sardoğan, Müge Anlı’yı canlı yayında ‘Adamı sinirlendirme’ diyerek tehdit etti.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1610539688359780354?s=20&t=ARFK38b_TW3ZaiTjRUBHnA

YARIYORDUN BEYNİMİ GEL

Sinan konuşmasının devamında da Müge Anlı’ya ‘Yarıyordun beynimi gel’ dedi. Bu anlarda Müge Anlı çok sinirlendi.

Herkese küfürler savuran Sinan’a, Müge Anlı ‘Ancak ağzında bu laflar, bir şey yapamadığın için’ dedi.

STÜDYODA SESLER YÜKSELDİ

ATV ekranlarında yayınlanan programda Müge Anlı Sinan’a, ‘Niye mesela hep aynı mesajı atıyorsun?’ diye sorunca Sinan ‘Mesela mesaj atıyorsun, mesajı görüyor bu sinirleniyor. Niye sinirleniyor? Sinirlenmeyecek.’ dedi.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1610566488578220037?s=20&t=ARFK38b_TW3ZaiTjRUBHnA

Anlı ise ‘Hep o Hamide’yle başlayan bir mesajın var senin, niye herkese hep aynı mesajı atıyorsun, niye yenilemiyorsun onları?’ sorusunu sordu. Sinan ise ‘Bana böyle bir şey demesin diye atıyordum. Mesela Hamide de olsun, bu da beni köyde görsün, ayıp taksın, avradına namusuna küfür ederim’ dedi. O anlarda stüdyodan yine tepki dolu sesler yükseldi.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1610566488578220037?s=20&t=ARFK38b_TW3ZaiTjRUBHnA

Arife Gökçe’nin eşi ‘Hiç kendine çeki düzen verdin mi?’ deyince Gökçe’nin oğlu Tufan ise ‘Delikanlı olsan senin bir ailen olur. Evin barkın, çoluğun çocuğun, işin, arkadaşların olur. Ama sen delikanlı değilsin ki. Sen aciz, yaşlı kadınların arkasına sığınmış, kendini tatmin etmeye çalışan bir ucubesin, zavallı bir adamsın. Bir tane arkadaşın yok. Bir tane doğru düzgün seni gösteren adam yok, herkes senden şikayetçi’ şeklinde konuştu. Sinan ise “Ben kendimden memnunum Allah’a şükür” yanıtını verdi.

Müge Anlı ise ‘Neden herkes senden şikayetçi’ şeklinde sorunca Sinan ‘Rahat duracak’ dedi. Anlı ‘Sen de biraz rahat durmayı denesen’ deyince de Sinan ‘Onlar bana kötü şeyler söylerse ben küfür ederim’ ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1610553421622579200?s=20&t=ARFK38b_TW3ZaiTjRUBHnA

‘AĞLAMADIM, NİYE AĞLAYAYIM Kİ… ANAM MI BABAM MI’

Müge Anlı ‘Arife de Hamide de sana iyi davranmışlar, evladım oğlum demişler, sen şimdi Arife teyze kaybolmuş, onu özlemedin mi hiç?’ sorusunu sordu. Sinan ise ‘Niye özlemeyeyim ki. Bulunsun. İnşallah bulunur. Seyirciler yanda ağladığımı söylesin.’ dedi. Bunun üzerine Anlı ‘Ama sen onun için ağlamıyorsun, Hamide bana bilmem ne teklif etti, onun için çok gücüme gitti deyip ağlıyorsun. Arife teyze için hiç ağladığını duymadım ben senin’ şeklinde konuştu. Sinan ise ‘Ağlamadım. Niye ağlayayım ki. Anam mı babam mı? Kim anne gibi davranıyordu. Hep onlar saçma. Mesela Hamide olsun. ‘Oğlum, her şeyim, bitanem, paşam’ bunlar saçmalık olarak söylüyordu.‘ ifadelerini kullandı.

Hamide’nin evine gidip gitmediği sorulan Sinan, o eve istediği gibi gidebileceğini, aile istemese de gidebileceğini kimsenin bir şey diyemeyeceğini söyledi. Sinan ‘Ona küfrüm olmadığında gidiyordum’ dedi.

‘CIBIL ÇIPLAK KARŞIMA GELDİ’

Sinan’ın Hamide Teyze’ye çilek götürmesi konuşulurken Müge Anlı, ‘Sen çilekleri götürdüğün zaman Hamide Teyze’den nasıl bir karşılık bekliyordun? O da çilekleri kabul ettiği için aslında seni beğenmiş mi oluyordu’ diye sorunca Sinan, “Evet. Çocuklarım karışamaz diyordu bana” dedi. Sinan ‘Ben bir çay suyu koyayım da sen bir bak dedi. Ben bir üstümü değiştireyim dedi. Bir geldi, cıbıl çıplak karşıma. Yemin ediyorum zor kaçtım’ dedi. Müge Anlı ise yaşananlarla ilgili Hamide Teyze’nin şikayetçi olması gerektiğini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir