Müge Anlı’yı daha önce hiç böyle görmediniz! Instagram’da kanun çaldı, folklor oynadı…

featured

Müge Anlı’yı hiç böyle görmediniz! Halk oyunları performansını paylaşan Müge Anlı’nın memleketi merak konusu oldu. Geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabı açan ve kısa sürede 1,5 milyon takipçiye ulaşan Müge Anlı, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yıllardır sosyal platformlara olan mesafesi ile bilinen ünlü gazeteci, bu kararından vazgeçerek açtığı hesabından takipçilerine şarkı söylediği sürpriz video paylaşımda bulunmuştu. Paylaşımında Muazzez Abacı’nın Vurgun parçasını seslendirdiği görülen Anlı, gönderisine, “Bu kadar stresle nasıl başa çıktığımı soruyorsunuz. Cevap; müzik” notunu ekledi. Kısa süre içinde takipçilerinden binlerce beğeni alan Müge Anlı usta isimlere taş çıkartmıştı.

Müge Anlı’nın Instagram’daki şarkı performansı tam not aldı!

Müge Anlı, bu sefer de perşembe gününü bekleyemeden geçmişten bir videosunu yayınladı. Halk oyunları oynadığı anları yayınlayan ünlü isim paylaşıma, “Gün #tbt günü değil ama… Pandemi sonrası yapılacaklar listemin en başında yine halk oyunlarına dönmek var. Çok özledim” notunu ekledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı Instagram hesabından yayınladığı videoda müziğe olan ilgisini bir kez daha göstermiş oldu. Müge Anlı kanun çalmaya çalıştığı anlar ise kameraya saniye saniye yansıdı. Müge Anlı paylaşımına şunları söyledi: “Benden başka kim ilk önce nihavend​ longa çalarak kanun derslerine başlamak ister ki. 😂 Üstatlara saygılarımla… Hocam ve değerli arkadaşım Federal Kanun’a teşekkürlerimle… Daha iyi olacağım günlerde gelir inşallah.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir