Müge Anlı’nın programındaki Davut Kıranlı intihar etti!

featured

ATV ekranlarının gündüz kuşağında en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Programda kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi ile kaçan Sevgi Kıranlı’nın eşi Davut Kıranlı’nın intihar ettiği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Sosyal medya kullanıcılarının iddiasına göre Davut Kıranlı Müge Anlı’nın 12 Şubat Cuma tarihli programından sonra intihar ettiği ve bu sebepten dolayı da programın o tarihli bölümünün YouTube’den kaldırıldığı belirtildi.

DAVUT KIRANLI VE SEVGİ KIRANLI OLAYI NEDİR?

Davut Kıranlı’nın intihar ettiği iddiası kısa süre içerisinde gündeme düştükten sonra vatandaşlar, Davut Kıranlı ve Sevgi Kıranlı olayı nedir? sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

49 yaşındaki 5 çocuk annesi Sevgi Kıranlı, 3 ay önce kendisinden 15 yaş küçük olan ve 3 çocuk babası Muammer Cambaz’a kaçtı. Bulunan Sevgi Kıranlı, canlı yayına telefonla bağlanarak, “Muammer’e kaçtım, aşık oldum” diyince, tüm Türkiye’nin en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı.

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına çıkan Sevgi Kıranlı, yayına gelen Muammer Cambaz’ın eşi ile tartıştı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Muammer Cambaz’ın eşi Semiha Cambaz, Sevgi Kıranlı ile karşılaşmasından sonra canlı yayında sinir krizi geçirdi. Sevgi Kıranlı’nın üzerine yürüyen Semiha Cambaz, “Benim 8 yaşında hasta çocuğumu babasız bıraktın” diyerek, gözyaşlarına boğuldu.

Müge Anlı Muammer Cambaz için: “Ben sana köpek demem”

İNTİHAR ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Davut Kıranlı’nın 12 Şubat tarihli yayın sonrasında bir aracın önüne atlayarak intihar ettiği iddia edildi. Youtube üzerinden Müge Anlı son bölüm kaldırıldıktan sonra kullanıcılar, konuyu kısa süre içerisinde sosyal medyaya taşıdı.

Davut Kıranlı intiharı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili bir gelişme ve açıklama olduğunda sizlere aktaracağız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir