Müge Anlı’dan kadınlara ‘KADES’ çağrısı: ‘Bende de var, indirin’

Hafta içi her gün ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı, telefonundaki KADES uygulamasını göstererek kadınlara seslendi. Kadınların uygulamayı telefonlarını indirmesi gerektiğini söyleyen Anlı, "Bu uygulama bende de var, indirin" ifadelerini kullandı.

featured

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert programının başarılı sunucusu Müge Anlı, bugünkü canlı yayında kadın seyircilerine seslendi. Artan kadına şiddete dikkat çeken Anlı, canlı yayında KADES uygulamasından bahsetti.

Benzer Haberler
burhan karakuş utku oktay
Müge Anlı’da şok! Burhan Karakuş, arkadaşı Utku Oktay tarafından yasak aşk sebebiyle öldürülmüş
muge-anli-ufurukcu-adem-onal
Müge Anlı’da üfürükçü Adem olayında kan donduran detay! Adem Önal kedi kesip derisinden ilaç yapmış
muge-anli-ufurukcu-adem-onal
Müge Anlı’da flaş gelişme! Üfürükçü Adem Önal gözaltına alındı
muge-anli-deprem
Hatay’da enkazdan çıkarılan adam Müge Anlı çorbası istedi! Müge Anlı o anları paylaştı

 

‘UYGULAMA BENDE VAR, SİZ DE İNDİRİN’

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda kullanılması gereken KADES uygulamasının telefonunda yüklü olduğunu söyleyen başarılı televizyoncu Müge Anlı, “Kimse ‘kocam beni öldürmez’ diye düşünüyor ama öldürüyor. O yüzden bu KADES uygulamasını lütfen indirin. Bakın bende de var. Uygulamayı en ulaşabileceğim yere aldım. Ne zaman ne yaşayacağımız belli değil. İndirin şu KADES uygulamasını” şeklinde konuştu.

KADES UYGULAMASI NEDİR?

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz da olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve IOS ile Android telefonlara indirilebilir. Eşinden veya bir başkasından şiddet gören ya da şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlar, akıllı telefonları üzerinden yapacakları ihbarlarda hızlı bir şekilde bu iş için kurulan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi’ne ulaşabiliyorlar.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir