Nurane Paşeyeva, ‘Kızım Emine Akça’yı babası Müslüm Akça kaçırdı’ demişti! Müge Anlı’daki bu video infial yarattı

ATV'nin en çok izlenen gündüz kuşağı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün stüdyoda çok ilginç ve sıcak anlar yaşandı. Azerbaycan uyruklu bir kadın kızının babası tarafından kaçırıldığını iddia etti. Sonrasında yaşananlar ise izleyenin kanını dondurdu.

featured

ATV‘nin fenomen olan ismi Müge Anlı hafta içi her gün canlı yayında program sunuyor. Bulunmaz denilen katilleri, çözülmez denilen cinayetleri çözüyor. Her gün farklı bir olayın ele alındığı programda bugün yaşananlar ise Müge Anlı’yı bile isyan ettirdi.

KIZIMI BABASI KAÇIRDI

Her şey 25 yaşındaki Azerbeycan uyruklu Nurane Paşeyeva‘nın Müge Anlı‘ya kayıp kızının bulunması için başvurmasıyla başladı. 4 yaşındaki kızının babası tarafından zorla alıkonulduğunu söylemesi ise stüdyoda şok etkisi yarattı.

25 yaşındaki Azerbeycan uyruklu Nurane Paşeyeva, Müge Anlı’nın programına başvurdu. Paşeyeva, “4 yaşındaki kızım Emine Akça, babası Müslüm Akça tarafından kaçırıldı, ben kendisine ulaşamıyorum. Babası bana çok takıntılı, aslında derdi kızım değil” iddiasında bulundu.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi şoke eden görüntüler yayınlandı.

VİDEOYU İZLEYEMEDİ

Müge Anlı “Bu görüntüler tüm vatandaşları harekete geçirecek” diyerek ilaçla intihara teşebbüs eden adamın videosunu tüm çıplaklığı ile paylaştı. Videoda 30’a yakın hap içen adamın 4 yaşındaki çocuğunu annesinden kaçırdığı iddia edildi.

ELİNDE BİR AVUÇ YASAKLI HAP

Videoda elinde bir avuç hap olan adam “Nurane ben kendimi öldüreceğim” diyor. Müge Anlı bu görüntülerin tüm yetkilileri ve vatandaşları alarm durumuna geçirecek görüntüler olduğunu söyleyerek, intihar teşebbüsünde bulunan Müslüm Akça’nın videosunu tüm çıplaklığı ile paylaştı.

Müge Anlı, “Bu ruh halindeki birine 4 yaşındaki çocuğu yan yana getiremedim” diyerek, Müslüm Akça’nın intihar videosunu canlı yayında yayınladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir